![]() |
Re: cmd in action Super NovaCraiova
frumoasa foc...bafta alex cu ea ;)
|
mrc Laure2fast....
cand mai organizati un meeting ceva...? |
alex vad ca te intereseaza mai mult dacia. e frumoasa foc si trage. nu oricine il face pe micu. dar oltcitul??? nu mai vine si randul lui? e pacat de el. ai vazut cum se uita toti la el.:lol: :lol: :lol:
|
6 Attachment(s)
pai a obosit saracutzul oltcit,dar cine stie poate in viitor.....da nu in viitorul apropiat:lol:
am mai facut azi niste poze cu SuperNova,....probe pe centura.... sal all bafta |
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ...ce intrebare mai e si asta?
cu CRONOMETRUL... |
sincer nu vreau sa te dezamagesc dar eu nu gasesc nimic ce sa imi placa la masina asta a ta poate filtru dar amplasat in alta parte sau facuta o priza de aer acolo
dar jentile urate, autocolantul ala oribil nu stiu mai gandestete am vazut ca pe dreapta iti cam cade vopseaua mai bine te-ai concentra asupra acestei pb sincer nu vreau sa mi-o ei in nume de rau dar asta e parerea mea |
foarte frumoasa supernova ta ..iar jentile si autocolantul stau foarte bine pe masina...doar stopurile spate nu'mi plac ..parerea mea ca aratau mai bine stock
cu toate aste (filtru K&N..toba Remus)...parca tot oltcitu e mai frumos... pacat ca bagi banii in supernova si nu in el... |
amun2 masinile sunt marfa ...dar e ceva normal sa investeasca in supernova...e mai noua decat oltcit`u...parerea mea...
|
Dupa ce ca ma oboseste serviciu', ma mai obositi si voi, da? :evil:
Alex: sa mor de nu te bat ! De ce ai lipit stickere alea ? Eu daca eram in locu' tau, lipeam un ursulet de plus pe capota ! :lol: |
multumesc Gabi.....
asa,mai pune si tu paie pe foc,ca nu erau destule.... sal La gratar de ce nu ai venit? a? sa vezi cata pumnu de mare iti dau:lol: :lol: :lol: ....cand te prind |
Quote:
PS: daca mai trece taica-tau prin fata magazinului, cred ca-l bat pe fiu-sau, ca ma omoara sunetu' tobei :twisted: |
in sfarsit vad si eu ceva frumos la categoria "dacia" ... vezi la coltz acolo dreapta-spate la hayon ca a sarit vopseaua.. in rest.. la stopuri cred ca le statea mai bine mai negre.. oricum.. ai grija de ea .. si baieti.. lasati olcit`u sa se odihneasca.. mai buna e sn.. ;)
|
foarte frumoasa . dacia . imi place foarte mult cum da cu rotile alea :d.. marfa ai grija de ea ;)
|
multumesc mult baieti...
aveti si voi grije de ale voastre..... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning