![]() |
Re:
Quote:
Vrei sa -mi arati ca nu e buna parerea mea? E gustul meu si atat. Aceste threaduri sunt puse aici ca fiecare sa-si expuna in mod obiectiv parerile. Sa-si explice votul. Si asta am facut. Daca mi se spune sa critic o masina iau acest lucru ca atare. Nu zic \"ba e marfa\", sau \"cea mai tare\" sau \" e un rahat\" si gata am incheiat critica. N-ai sa vezi asa ceva scris de mine. Pun punctele care mi se par MIE bune, cele care mi se par MIE negative si gata.N-am mai explkicat de ce am pus la minusuri acele lucruri pt ca timpul meu e destul de limitat. O sa revin cu explicatia la fiecare dintre el daca asta te va multumi. |
SUPER TARE MASINA are subufaru_ul care cred ca scoate vecinii din casa :lol: jentile sunt de nota 10 si stopuri lexus daca nu gresesc :cry:
in rest comentariile sunt de prisos tuning_ul isi spune cuvantul 8) |
Golful mi se pare super , lucrat cu bun gust , foarte agresiv , stopurile chiar dau bine pe masina , de faruri nu mai zic .
Chiar sa vreau sa gasesc minusuri nu gasesc ... asta in afara ca e golf si mie nu-mi plac golfurile dar asta deja nu mai pare ca e golf. Putini oameni au curajul si determinarea sa transforme radical o masina . Inca un plus pentru curaj. Nu stiu de ce in romania trebuie sa criticam mai mult decat sa laudam .. probabil invidia . Si pot sa confirm ca deocamdata golful asta e printre primele cele mai tari masini pe toata zona moldovei . Inca ceva ar trebui ca acei critici ... sa stie ca pe aici sa vrei si sa ai bani sa faci o masina k-lumea e extraordinar de greu .. faci comanda si astepti cu saptamanile pentru o piesa banala ...si cand vine nu se potriveste sau e Made in Taiwan. Nu toti locuim in capitala sau in afara Romaniei sa ne putem permite sa facem chiar tot ce ne dorim . SI masina asta cred eu ca ar putea concura cu succes la competitii internationale de tuning . Si ar mai trebui ceva spus ... acest tuning n-a fost facut la nea Vasile in garaj din 2 praguri de carton o plasa de prins tzantzari etc .. cum am vazut la alte masini . Se cunoaste o piesa de afara si una custom made sau made in vitan . Si sa stiti ca am incercat sa fiu foarte obiectiv ! Eu sincer sa fiu nu prea am tangente cu omul sau cu iasul ca sa le tzin partea. Se stie ca intodeauna au fost si vor fi mici conflicte intre Vs si IS la fel cum e si intre capitala si restu tzarii .. :) |
nu prea mai am ce sa mai spun la aceasta masina... oricum... este finuta rau are un + la toate capitolele :)
|
Re: GOLF -IASI
Nice kiar very nice! imi place shi kiar shi oglinzile alea nu pica rau atata timp cat mashina e argintzie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning