Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   PEUGEOT 307 Kid Tuning (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4340-peugeot-307-kid-tuning.html)

bilossu 29-03-05 18:30

yo

yo am peugeot-ul ala albastru 307... ce-i drept seamana cu o dacie, nu?

CT-03-ART 29-03-05 18:30

un \"-\" pt spilere deoarece pe fatza merge pe cel de peugeot...iar pe spate apare cel specific BMW de la rieger
un \"-\" pt priza de pe capota...este comuna la toate mashinile facute de KID
eleronul nu poate fii nici plus nici minus deoarece este frumos dar nu cade bine pe mashina...

SORAN 29-03-05 18:42

asa si asa

Modificata dar nu destul inca se mai are elemente stock care intra in contrast cu ce ar trebui sa fie. Evacuare dubla zic eu ca ar fi mers pe centru poate ca nu pt ca nu e Ferarri. Vopsea scumpa, -pt eleron!

DVDValy 29-03-05 19:01

frumos e singurul 307 adevarat chiar e belea bravo

xxdadixx 29-03-05 19:01

Hai mai sa fim seriosi, ce spoiler de ferrari, poate gen ferrari. \"Priza comuna KID\" ei nu e chear asa de ex pejo-ul 206 cc are alta :P Voi cautati originalitate nu? Treziti-va ca sunteti in ROMANIA. Bravo lui ca a reusit sa faca ceva frumos, zic eu, din masina aia. SI sa va intre bine in cap ca CC-u nu s-a dus pt premiul cel mare dar e bine ca macar il aveti pe retina :D

Yoshimura 29-03-05 20:38

spatele de ferrari nu merge cu evacuare centrala, doamne ce prostie! de ce crezi ca are doua iesiri spoilerul pe lateral??? uite da un click aici sa vezi http://www.nsxfiles.com/images/ferra...ck_outside.jpg

g:
SINGURA lui evacuare megea mai bine central....

tase_astra 29-03-05 23:07

Bara fata copiata de la Calibra. Spate gen Modena. Priza gen F 50. Asta e tuning????Sincer nu cred...

80LEU 30-03-05 00:37

1 Attachment(s)
ma baieti ma de ce va certati voi asa ?????doar trebuie votata masina nu super discutata si balacarita.si oricum am vazut eu ca cei din buc sunt mai rai asa.de ...de la ei se da ora exacta.NU SE CADE MA BAIETI! ca poate mergem si noi muntenii la ei in ardeal si...... nu se stie.trebuie sa lasam loc de buna ziua.cat despre masina am un filmuletz cu ea tare de tot.oricum omu trage de ea nu gluma.dupa cum i am zis lu MUTZU de .. daca i in garantie :P

X-Ray-Eyes 30-03-05 00:56

Potential de tuning ridicat !!!
Am sa trec acum din punctul meu de vedere si sper sa nu supar pe nimeni anumite \" chichitze\" pe care eu le vad :

Priza de capota integrata frumos
Spoiler spate ce pastreaza linia de rotunjime a masinii si fac linia armonica cu forma stopurilor.
Vopsea bine intinsa
Finisaj bun
Praguri frumoase.

~~~~~~~~~

Priza de pe capota nu e decupata in locurile special desemnate
Bara fata prea simpla si comuna , intalnita pe majoritatea Calibrelor tunarite de Irmscher- mergea o bara Rieger ce continua linia cu bara spate.
Evacuare pe 1 singura iesire , mica ( dpdv al meu se preta o evacuare dubla , stanga-dreapta , gen DTM )
Sigla fata merita anulata.
Lipsa unui vinil sau a unui airbrush.
Jante mult mai agresive si mai mari .

Per ansamblu maina mi-a lasat o impresie foarte buna , masina in care daca se mai investesc niste bani iese un adevarat \" Aspirator de FeMeI \" ...
Nu ca nu ar fi !
:lol:

lowrider 30-03-05 02:24

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Potential de tuning ridicat !!!

Per ansamblu maina mi-a lasat o impresie foarte buna , masina in care daca se mai investesc niste bani iese un adevarat \" Aspirator de FeMeI \" ...
Nu ca nu ar fi !
:lol:

Potential de tuning????307CC??Doar daca vrei sa iti bati joc de o masina...cum ar veni, iti iei CLK cabrio,seria 3 cabrio,sau alte masini cabrio si ii faci tuning.Baieti,kitch-ul nu e tuning si nici \"Aspirator de femei\"

P.S. un concept gasit pe Google facut in photoshop!e si singurul 307 cc gasit cu ceva schimbat.

daflyer_oradea 30-03-05 02:38

Low rider daca nu te poti abtine e rau de tot...msina destul de frumoasa si incearca sa faca ceva cu ea...si poate intr-un final ii si iese.cat desprea motorizare, e super, trage de rupe motorul de 2000 16 v, m-am plimbat si eu cu un 307 cu motorul asta (nu era cc) si fuge de mananca pamantul :)

mutzu 30-03-05 11:29

80 Leu, ms pt filmulet, eu n-am apucat sa-l dau jos de pe camera inca:D

Totusi am vb mult timp pe acolo, si nu stiu cum te cheam, nu-mi amintesc daca mi-ai zis :roll:
Sa nu tot zic 80 LEU :)
Sau vrei sa-ti zic LEU ? :lol:

EvLSant0S 30-03-05 11:48

-Jante
-Eleron
Astea 2.... fac cat.... tot cea pus bun pe ea.. so ... merge...
e una in buc ... mai soft decat asta.. insa .. are niste jante.. de.... facea pishu pe asta daca venea la tuning show...
aia nu are eleron ... si se vede super bine..

CBY 30-03-05 13:30

totusi , el a incercat sa faca ceva din masina lui (cred ca a reusit, nu?) si dupa cum a spus inca nu e gata (sa o vedem si cand e gata si atunci o sa ne dam mai bine cu parerea :idea: ), bravo lui nota 10 :lol:

NSL_Cosmin 30-03-05 14:28

Prizele dupa capota sunt in plus si nasoale.
Spoilerul spate nu cade bine ptr modelul asta de Peugeot insa modelul de ferari e misto.
Jantele sunt dragute dar atat.
Si totusi as vrea sa o am si pe asta:)

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning