![]() |
Re: Va prezint ursuletul meu
Quote:
|
nu am cum sa ai fac poza ca e undeva jos incearca sa misti de clapeta de la acceleratie cu motoru oprit si daca se aude un tacanit usor inseamna ca merge daca nu se aude.... schimba-l :). PS: blondina nu situ cum sunt soselele de unde esti tu dar la noi aici daca iti lasi masina mult ai de reparat la ea in fiecare zi :(
|
Quote:
|
nu a zis nimeni sa o pui pe pamant da nici camila.eu zic ca o palma si ceva e destula garda cat sa nu ai probleme .
|
Quote:
|
eeh parerea mea incerca sa mentii mereu o masin la "inaltime" prin ai cobora gard la sol...:)
|
cat mai jos cu putinta e foarte tare,sant cativa ursi car zic eu sant frumosi prin simplu fapt ca sant lasati jos,sant vro trei sau patru din cj dak nu ma insel:cox,xiy,wmw,low....shi ce mi a placut cu adevarat a fo la bucuresti sau constanta,nfs-ursul rosu....impresionant cat de bine arat:shock: ,nu vreau sa va simtiti jigniti ca nu am laudat shi altele,dar astea imi plac mult....ursii simpli cu garda mica la sol sant fff hot
|
fff hot ? te excita ?
se scrie sunt , nu sant se scrie make , nu macke in rest ai dreptate :) |
1 Attachment(s)
sal stapanesti sanatos hiena frumoasa foc ;)
|
credeam k e facuta in photo shop ..apoi m-am uitat la numere mai bine :P:P
nebunie de masinutze... bafta |
ms ms :)) apropo plecasem cu banda izoliera si aveam numaru RUP :))
|
si care era problema ? asteptam modificarile pe care le-ai promis in fata tuturor si sper sa faci un mic show la ploiesti
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am lasat ursu jos am decat o poza deocamdata si se vede cam prost o sa pun sambata mai multe. ( iti place vlad ? :) )
|
frumos ursul ca il vad aproape in fiecare zi la munca...sa te bucuri de el si numai bine.:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning