![]() |
Re: My New Ford Fiesta S
acum sper sa nu ma intelegi gresit dar acum cateva zile am fost la Prolising pt o oferta si m-am interesat in legatura cu un Fiesta ST ;masina este 15000 eruo ddp si nu se mai percepe abosult nici o taxa(cum ca ar fi prima sau chestii de genul asta ) ;iar cu firma care s-a ocupat de acte ..comision 2000 E ?!oricum pt cei interesati Fiesta ST este 12.496 E pret CIP (pachetul standard) iar diferenta de HP intre S si ST este de 50 !!
|
3 Attachment(s)
Poze de iarna asta cu jantele de tabla ..................... noutati : stopurile negre , etrieri, tamburi rosu ferrari :lol::lol: si urmeaza mai multe dar nu prea is bani si idei bune .......................... HELP :cry:
|
3 Attachment(s)
Quote:
idei....??? -grile proiectoare+ochi de pisica si difuzoarele fata+spate din carbon -xenon faruri+proiectoare -lucasuri albe -oglinzi st -suspensie -jante mai mari -triple led -da jos dungile(desi stiu ca ai platit pentru ele) cateva poze!!!.... |
6 Attachment(s)
Quote:
|
au iesit bine etrierii...dar in schimb jantele sunt pline de semne de "buna purtare" :)
lacasurile sunt semnalizarile laterale...cele din aripi...si chiar ar da bine albe ..daca nu trebuia sa le faci si pe alea negre |
mai bine ai incerca niste jante (nu jenti) de la OZ :D:D:D:D:D :twisted::lol:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
In sfarsit am mai reusit si eu sai fac cate ceva sa-i mai schimb un bec ........... o tapiterie si uite de aici cateva poze ................ inca UNDER CONSTRUCTION ....... :lol::lol::lol:
|
f tare
unde si cu cat? sunt si eu interesat |
Quote:
|
frumossss...sa o vedem pe viu si in direct...
|
o sa urmeze si restu iluminarii interioare schimbate cu leduri sper sa iasa frumos.nu-i asa MAAX
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
frumos lucrate si pielea la fel. Cand vin acasa o sa ne ocupam de toate ca doar asa ne-a fost vorba. Sper sa iasa ceva frumos din mana mea, sa iti placa si tie si celorlalti.
|
frumoasa masina...mult succes la amandoi la ce vreti sa ii faceti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning