Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta S 1.6 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/43362-ford-fiesta-1-6-a.html)

catarsis 12-10-07 22:12

Re: My New Ford Fiesta S

acum sper sa nu ma intelegi gresit dar acum cateva zile am fost la Prolising pt o oferta si m-am interesat in legatura cu un Fiesta ST ;masina este 15000 eruo ddp si nu se mai percepe abosult nici o taxa(cum ca ar fi prima sau chestii de genul asta ) ;iar cu firma care s-a ocupat de acte ..comision 2000 E ?!oricum pt cei interesati Fiesta ST este 12.496 E pret CIP (pachetul standard) iar diferenta de HP intre S si ST este de 50 !!

TheMaax 10-03-08 23:39

3 Attachment(s)
Poze de iarna asta cu jantele de tabla ..................... noutati : stopurile negre , etrieri, tamburi rosu ferrari :lol::lol: si urmeaza mai multe dar nu prea is bani si idei bune .......................... HELP :cry:

dj16xxs 11-03-08 14:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1415553)
Poze de iarna asta cu gentile de tabla ..................... noutatzi : stopurile negre , etriere, tamburi rosu ferrarri :lol::lol: si urmeaza mai multe dar nu prea is bani si idei bune .......................... HELP :cry:

ce suspensie ai???
idei....???
-grile proiectoare+ochi de pisica si difuzoarele fata+spate din carbon
-xenon faruri+proiectoare
-lucasuri albe
-oglinzi st
-suspensie
-jante mai mari
-triple led
-da jos dungile(desi stiu ca ai platit pentru ele)

cateva poze!!!....

TheMaax 11-03-08 20:34

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 1416687)
ce suspensie ai???
idei....???
-grile proiectoare+ochi de pisica si difuzoarele fata+spate din carbon
-xenon faruri+proiectoare
-lucasuri albe
-oglinzi st
-suspensie
-jante mai mari
-triple led
-da jos dungile(desi stiu ca ai platit pentru ele)

cateva poze!!!....

Da am vb cu baiatul cu piesele din carbon dar momentan nu imi permit o astfel de investitie care mare lucru nu ar face desi pe viitor daca am banii o so fac si pe asta, xenon .......... imi trebuie H4 si eu vreau sa schimb farurile sa pun cu angeleyes si ale is H3 si H7 deci inca o data bani , lucasuri ????????? nu inteleg, Oglinzile St cum dreq mai sunt si alea ca serios de le stiu ai o poza ceva?, suspensia este destul de rigida chiar f rigida dar sa vedem pe viitor, jantele mai mari nu stiu cat mar ajuta astept sa mai umflu o leaca aripile apoi mai vedem, triple led ???? , dudngile nu vreau sa le dau jos deoarece sincer sa fiu imi plac si in plus alea au cel mai mare impact vizual si atrage privirea spre masina ...... mersi ptr ideei .............. si mai atasez cateva poze facute azi ................. :lol::twisted:

feryboy 12-03-08 11:44

au iesit bine etrierii...dar in schimb jantele sunt pline de semne de "buna purtare" :)

lacasurile sunt semnalizarile laterale...cele din aripi...si chiar ar da bine albe ..daca nu trebuia sa le faci si pe alea negre

crazyfornova 14-03-08 09:28

mai bine ai incerca niste jante (nu jenti) de la OZ :D:D:D:D:D :twisted::lol:

TheMaax 23-03-08 19:21

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 1423749)
mai bine ai incerca niste jante (nu jenti) de la OZ :D:D:D:D:D :twisted::lol:

Mda .......... taranul din mine ma da de gol asta e , o sa iau si niste jante de la Oz dar intai as vrea sa le fac pe astea negre mat si daca imi plac le pastrez, daca nu Grand Turismo WRC scrie pe mine desi am obs ca sunt destul de scumpe ................ si inca o serie de poze ....................... :P si ultima este ceea ce vreau sa scot din buburuza mea :lol::lol::lol::lol::rockon::peace:

TheMaax 08-04-08 21:10

10 Attachment(s)
In sfarsit am mai reusit si eu sai fac cate ceva sa-i mai schimb un bec ........... o tapiterie si uite de aici cateva poze ................ inca UNDER CONSTRUCTION ....... :lol::lol::lol:

rhadoo_FST 08-04-08 21:22

f tare
unde si cu cat?
sunt si eu interesat

TheMaax 08-04-08 21:41

Quote:

Originally Posted by rhadoo_FST (Post 1473960)
f tare
unde si cu cat?
sunt si eu interesat

100 lei metru de material x 5 = 500 + 500 manopera = 1000 de lei toata jucaria la Ploiesti la un baiat care are un mic atelier dar dupa cum vezi le are cu tapitzatul chiar f bine as spune eu si inca nu e gata, au mai ramas scaunele fata o sa mai pun poze cand sunt gata si alea iar ledurile mai am si la alea de lucrat sunt facute cu ajutorul unui prieten Andrey HRZ dar astept sa-mi aduca niste leduri SMechere de la Bucale din alea Zextar.Da mi un PM si mai vb! Bafta!:lol: :D

feryboy 08-04-08 21:50

frumossss...sa o vedem pe viu si in direct...

andrei_hrz 09-04-08 22:17

o sa urmeze si restu iluminarii interioare schimbate cu leduri sper sa iasa frumos.nu-i asa MAAX

TheMaax 09-04-08 22:38

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1476004)
o sa urmeze si restu iluminarii interioare schimbate cu leduri sper sa iasa frumos.nu-i asa MAAX

Da Andrei abia astept sa vi de la Bucale sa ne apucam de lumini, nu o sa conectez scaunele inca sa putem sa le scoatem sa punem k-lumea luminile sub ele. Si surpriza .................... am terminat scaunele :D:

andrei_hrz 10-04-08 15:48

frumos lucrate si pielea la fel. Cand vin acasa o sa ne ocupam de toate ca doar asa ne-a fost vorba. Sper sa iasa ceva frumos din mana mea, sa iti placa si tie si celorlalti.

Bmw_E30dak 10-04-08 18:25

frumoasa masina...mult succes la amandoi la ce vreti sa ii faceti...

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning