![]() |
Re: Cumpar Cauciucuri JEEP pe 15
Te cred..insa din cate stii si tu,in usa jeep-urile sunt folosite in 99% timp pe niste sosele...sosele....:D...nu poteci ,ca la noi. Oricum,nici asa,n-ai sa vezi gumele alea decat pe vreun SUV/jeep mic,gen vitara/etc din cauza diametrului total mic (~58cm vs. ~72cm standard la mine). Nu intentionez s-o fac mai prietenoasa cu autostrada,am alta masina cu aptitudini de genul asta.
Multumesc oricum pentru oferta, vanzare buna si te rog nu-ti ridica topicurile mai devreme de o datala doua zile;)...asta asa...preventiv:). |
Ai gasit ceva sefu? Eu am pe jipan Pneus Cross Country, boggere, resapate, Pneus fiind un fel de Malatesta ca firma. Am inteles ca sunt destul de subtire la bani. Daca gasesti pe undeva anunta-ma si pe mine te rog. Mersi.
|
Pai am mai gasit pe la giurgiu,insa sunt tot cu talon mic(70) ...pana si pentru al meu:(...Ai gasit sa le dai pe cele care-s pe masina si cauti sa pui ceva in loc,sau vrei numai "ceva mai de oras":)?
Eu de bine de rau,am luat (mai sus) doua 235/75, insa....din pacate am doua roti in plus fata de bicla si deocamdata nu ma pot folosi de achizitia recenta:) Daca voi gasi ceva utilizabil la pretz mai"studentesc":D si nu-mi sunt de folos, te anuntz imediat;). |
Nu vreau sa le dau, dar vreau ceva rezerve. Ca la offroad nu strica niciodata prea multe. Plus ca fiind resapate cam se desumfla in timp si fac pori, iar una de rezerva e binevenita. Si Malatesta facea, dar nu cred ca mai gasim noi.
Deci daca ai ceva noutati zi si lui Je. Mersi. |
Absolut corect...am vazut multe chiar taiate urat in pietre de rau sparte sa cu muchii...Problema e ca trebuie sa pui in "functiune" portbagajul de pe plafon sau sa...lasi toate bagajele acasa...gumele de rezerva cu tot cu jante,ocupa tot ce inseamna spatiul din spatele banchetei spate:(.
Eh cu desumflatul,se mai intampla si din cauza pierderii etanseitatii dintre janta si guma...la mine cel putin ,pe acolo pierd aer,insa din cauza anvelopelor cu balon ingust,ce nu "imbraca" bine janta,mai mult decat atat, raman usor blocate mult mai des intre pietre mari si alte obstacole de genul asta,fiind fortata legatura respectiva. ...Ok,fii fara grija, te tin ..."in tensiune":). Merci frumos;) |
...ce mai e p-aici?!...ceva nou?...bag de seama ca..nu:)
|
4 Attachment(s)
uite gumele de care zic au 15 cm talon si late 295 iti trebuie o janta de 10j
sunt pe stoc cateva buc |
4 Attachment(s)
Chiar nu merg,credema:(. Fa si tu un exercitiu de imaginatie cu ajutorul imaginilor de mai jos,inchipuindu-ti masina aia cu gumele tale in loc de cele ce sunt pe ea ,luand ca termen de comparatie,diferenta de inaltime a balonului care-i mai mult decat evidenta din poze.Te umfla rasu' numai daca incerci sa-ti imaginezi cum ar arata:lol: . Troaca nu-i vreo masina de afro-americani pimp my ride,nici un forester sau x-trail, ci e mai spre offroad....Vei realiza ca nu merge nicicum cu raport de 50...:(
Adaptari in genul asta am vazut numai pe unele mertzane/bmw(saracele de ele) folosite de unii membrii ai anumitor etnii...si daca ii intrebi de ce si-au batut joc de aspectul masinii facand-o sa arate precum un carutz de butelii,argumenteaza:"-Da' ce frate,ceare...ie noi ,nu vezi ce carne are??"....:lol: Editare ulterioara: Mai am nevoie macar de un 235/75/15 |
Inca de actualitate..:)
|
...macar unul 235.75.15 ....cum spuneam...
|
De actualitate anuntul...
|
sus cu el iara !
|
anunt valabil.
|
e-mail: [email protected]
telefon: 0748772847 Recomand. Nu stiu daca are dar un telefon nu strica. Eu am cumparat 4 Dunlop Sport 245 / 40 / 18 la 1 mil bucata in stare fffffff buna. Poate gasesti si se rezolva. Omul e din Piatra Neamt, are si o combinatie pentru transport... in final , BAFTA |
Multumesc frumos, verific acum daca ma poate ajuta...insa nu sunt foarte incantat de distanta...Daca gumele au defect(el nu le-a montat/echilibrat sa stie asta),chiar daca el se va oferi sa le ia inapoi....eu voi plati trimiterea prin curier rapid,neavand combinatia lui pentru transport...ceea ce categoric nu-i vreo afacere,ajungand probabil la jumatate din valoarea anvelopelor:)
Editare ulterioara: Am vorbit,astept raspuns...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning