![]() |
Re: tapiterie auto
imi poti spune al cui e interioru de m3 e36 ? si cam cat ar costa unul facut la fel, tot pe alb ? multumesc
|
Pentru un corrado cat ma costa interriorul dar si bord,volan,schimbator ?Timp de executie? Foarte interesat!!!!!Multumesc!
|
arata bine lucrarile.
da si tu o adresa ca "bucuresti-berceni" e cam...generic, nu crezi? 8) un interior complet cam cat timp va ia sa-l realizati? |
Quote:
|
cand pot sa trec si eu pe la voi sa discutam? aveti site cumva?
|
un interior full (volan , bord, scaune ,fete usi ,plafon )costa in jur la 1500 euro cu materiale + manopera.
|
pentru un golf 4 scaune + bancheta spate + fete usi cam cat ar fi. si o paleta de culori daca se poate
|
Quote:
gama de culori este diversificata,inclusiv culori personalizate.(30 culori) |
Salut.
Intrebare de baraj: Poti sa imbraci in piele scaunele fata dar sa le si profilezi un pic mai mult pe laterale ca sa ma tina in scaun mai bine? La fel si la volan, as vrea sa-l imbrac in piele dar sa-i dau si o forma mai ergonomica. Numei bine, Razvan |
Quote:
|
Salut .... Pentru un VW Beetle cam cat costa sa fac toata masina ????
|
imi poti spune cat imi iei sa imi faci un interior de M3 e36 la fel ca cel din poze?
|
5 Attachment(s)
Salut.un Interior Ca Cel De La M3-ul Din Poze, Te Costa In Jur La 600-1500 Euro(materiale&manopera). Depinde Ce Vrei Sa-ti Faci Si Ce Piele Vrei Sa Folosesti!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning