Re: lucrari Pro Street tuning
6 Attachment(s)
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
(Post 975437)
mersi de sustinere in legatura cu culoare ;) negru nu este culoare pentru masina tuning mai alea pentru o masinma viitoare de expozitii in numar mare de saloane etc ;) negru este pervers si sportiv pentru o masina cu motor c.oios ;) cu un negru poti ascunde tot ce e frumos facut la o masina ;)nici formele barilor si nici caroseria nu isi arata frumusetile in umbra acelei culori ;)
robi robi ...faina-i ...dar spatele fara schita nu te apuci ca te tau ca pe kenedi :):):)
mai baieti hai sa il paresc pe robi asta .....la masina asta o vrut sa puie eleron clasic va dati seama ce putoare ar fi daca nu ar fi impins de spate???uitativa la prima pagina a topicului si la poza 2 se vede cat de cat eleronul....da nu i-ar fi rusine sa puna sapca aia de baseball pe el??voi ati fi de acord cu acel eleron la aceea masina sau acest kit???:):)
|
stai linistit ca nu ne apucam de bara de spate pana nu vei vedea schita! nu vreau sa-mi sari in cap daca nu-ti va place!oricum 99%i-ti va place garantat,sa nu uitam ca nici de bara de fata nu tare ai fost convins !ti-am promis ca i-ti facem o masina invingatoare cum i-am promis proprietarului loganului .pt clienti speciali masini speciale e cel mai mult ce pot da!
in legatura cu eleronul eu as vreasa fie ceva simplu (cat sa fie)ceva discret pt ca masina e simpla si plina!
cateva poze cu loganul pt cei care nu stiu cine l-a facut!la doua expozitii a luat 3 cupe de best pt ce suntem foarte mandrii!masina lui sandu trebuie sa fie mult peste
|