Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

TAZ 26-03-05 18:55

8 Attachment(s)
Bag si eu niste poze...
Se vad f bine :wink:

aR99bMw 26-03-05 19:00

ba....da cate masini is in total.....imi place aia verde:)

TAZ 26-03-05 19:13

3 Attachment(s)
sa imi bag :twisted: in curentu' lor... s-a oprit exact cand sa-i dau submit

Sunt vreo 30 de masini,
E un inceput bun dar 100.000 e mult (intr-o juma' de ora vezi/auzi tot)

Mazda verde:

aR99bMw 26-03-05 19:24

puneti niste poze cu bmwurile.... :lol:

LEXUS 26-03-05 20:02

a fost ok..cum au spus toti ..cam putine masini..si lipsa locurilor de odihna..a
si inca ceva FFF DERANJANT...LA CE DRQ AU FOST OAMENII CHEMATI SA_SI ARATE SCULELE DK Au BAGAT MUZICA PESTE????a fost *** faza cu cu boxele alea suplimentare.profm..sau ce dreq erau :evil: :evil: :evil: :evil:

Skillzu 26-03-05 20:06

scuzati-mi lipsa de cunostinsa sau memorie.cine e ZAG-ul??
cat despre GAJ....din partea mea \"URLA\" SUPER FRUMOS\".e o bestie....

ZerO_CooL 26-03-05 20:12

1 Attachment(s)
E ursul ala roz umflat. Apropo, ce motor are acum?

minirally 26-03-05 21:47

in primul,va comunic `misiunea` mea data d baieti :arrow: maine vor aparea si alte masini(ex: mercedes amg,mitsubishi pajero-full de muzica,si altele).in al doilea rand,spatiile libere sunt din cauza unor masini care n`au mai putut veni,si a unor standuri care de fapt nu erau stabilite exact sau ceva d genul.cu mici-mari greseli,zic k a ieshit destul d bine pt un debut,acum au prins ceva experienta,si au idei noi si originale pt urmatorul show de tunning.si..cam atat am d zis la ora asta..i`m too tired :( p.s.:maine nu va mai fi program pana la ora 19:00 din cate tin minte.pana la ora 17:00... :wink:

SEBASTIAN 26-03-05 22:14

L E G A L R A C I N G

Poate ca eu sunt mai exigent, sau am alt standard de calitate.
Apreciez ca fiind de foarte slaba factura acest eveniment auto, fiind multe carente de organizare si ma rezum la a spune doar atat diferenta ramanad sa o faceti voi cand noi vom organiza un adevarat tuning show.Am vrea ca pentru noi sa vorbeasca faptele desi din pacate se pare ca vom pleca la drum cu handicapul acestui salon, care dupa opinia mea nu onoreaza imaginea de tuning-styling-racing in Romania.
Sugerez o mai buna punere in valoare a exponatelor, podiumuri, lumini, sunetul era la un mare nivel al decibelilor insa fidelitatea execrabila.
Remarc si apreciez dorinta de a se face tuning in Romania insa el a fost prea putin prezent la acest salon, fiind vorba aici mai mult de STYLING.
Eforturile celor ce si-au bricolat masinile sunt remarcabile din pacate rezultatul de mult prea putine ori este cel scontat.
Daca parerea mea deranjeaza nu pot spune decat ca e sincera, succinta si nu-mi doresc sa fiu pe placul nimanui in detrimentul calitatii.

intercooler 26-03-05 22:15

a

1 Attachment(s)
abc

SEBASTIAN 26-03-05 22:19

L E G A L R A C I N G

Poate ca eu sunt mai exigent, sau am alt standard de calitate.
Apreciez ca fiind de foarte slaba factura acest eveniment auto, fiind multe carente de organizare si ma rezum la a spune doar atat diferenta ramanad sa o faceti voi cand noi vom organiza un adevarat tuning show.Am vrea ca pentru noi sa vorbeasca faptele desi din pacate se pare ca vom pleca la drum cu handicapul acestui salon, care dupa opinia mea nu onoreaza imaginea de tuning-styling-racing in Romania.
Sugerez o mai buna punere in valoare a exponatelor, podiumuri, lumini, sunetul era la un mare nivel al decibelilor insa fidelitatea execrabila.
Remarc si apreciez dorinta de a se face tuning in Romania insa el a fost prea putin prezent la acest salon, fiind vorba aici mai mult de STYLING.
Eforturile celor ce si-au bricolat masinile sunt remarcabile din pacate rezultatul de mult prea putine ori este cel scontat.
Daca parerea mea deranjeaza nu pot spune decat ca e sincera, succinta si nu-mi doresc sa fiu pe placul nimanui in detrimentul calitatii.

intercooler 26-03-05 22:21

abc

1 Attachment(s)
abc

intercooler 26-03-05 22:22

abc

1 Attachment(s)
scuze pt ca e putin miscata, am incercat fara blitz pentru a se vedea pedalele luminoase

intercooler 26-03-05 22:23

abc

1 Attachment(s)
abc

Gabi_323i 26-03-05 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ZAG`ul.... m-a uimit... ce jante..... god...........

jante, jante, dar ce motor?? ati avut curajul sa deschideti capota? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning