![]() |
castigatori azi:
b30gom xtacy dragushinst hazbulatov dnI valentino nostim McMATE bluemg GolfTuning deocamdata... practic, cam toti din runda a 2-a, datorita participarii mai slabe incerc sa ajung cu lista pana in 13.. la poarta, sau spuneti ca sunteti castigatori pe 4tuning. sau o transmit prin telefon... gasim noi o metoda... bafta... de maine lansam si alte concursuri... |
mai avem voi se bagam aku poze?
|
4 Attachment(s)
mai particip si eu cu 4 poze :P sa pe urma ma las ca nu prea am shanse :)
|
mai bagati, mai sunt invitatii, vedem dimineatza....
GolfTuning, te-am bagat si pe tine in lista |
mersi te tzoock :P GLumeam :P Si la intrare akolo ce zic ?\"facetzi lok ca am castigat :twisted: :P Just kiding
|
Paranoiaa
si nu o sa fie probleme ceva la intrare nu? adica..eu am fost azi si am dal 100 000, si m as duce si maine da..daca am castigat nu as vrea sa ma puna aia sa platesc iar intrarea..o ai avea eu TDI da stau in dr taberei..si parca nu m-as duce ca sa am de unde sa ma intorc :)
|
9 Attachment(s)
eu am castigat prima runda..si au fost baieti salon la intrare..fara probleme..
GRATIAN dk pot sa pun acum inca un rand de poze pentru un prieten care nu are acces la internet..eu le pun consideri tu daca-s castigatoare sau nu merci |
9 Attachment(s)
inca o serie ... pt. inca o invitatie, sau doua ... trei :)
|
9 Attachment(s)
restul de poze... pt. restul de invitatii :P
|
4 Attachment(s)
nu m-am putut opri, toate prietenele mele vor sa fie pe 4tuning :)
|
4 Attachment(s)
Bag si eu repede ceva ca dimineata plec spre tuning show si poate ma fac de o invitatie ! :lol: :lol: :lol:
|
|
concurs
5 Attachment(s)
Si eu si eu ! :P Vreau si eu o invitatie !
|
Re:
Quote:
si cum sti ca suntem noi castigatori, cand ajungem acolo ??? |
7 Attachment(s)
totusi mai mau contactat cateva fete .... ziceau ca sunt performante rau :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning