![]() |
Re: Machetele mele - SerXesS
5 Attachment(s)
italiano vero ... 1957 Alfa Romeo Giulietta Spider by Autoart
|
forme sexy, o masina superba, o macheta foarte bine facuta!
|
9 Attachment(s)
Considerata de multi ca fiind una dintre cele mai frumoase masini construite vreodata, 33 Stradale a dus design-ul auto la un alt nivel, mai ales datorita sistemului revolutionar de deschidere al usilor "butterfly doors", sistem ce va fi copiat mai tarziu de legendarul McLaren F1.
Foarte interesant si faptul ca are doar 990 mm inaltime :shock: Enjoy ... 1967 Alfa Romeo Tipo 33 Stradale by Autoart |
Superb model! Superbe poze!
|
uiuiuuuuuuu ce bine arata!
|
Foarte frumos acest model ... prezentare reușită..
|
Super faina aceasta macheta.
|
multumesc pt aprecieri ;)
|
Frumoase ultimele doua, ma bucur sa vad ca ai o colectie diversificata. Ceva americane? :-D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
o cabrioleta de exceptie de la o marca legendara .....1956 Jaguar XK-SS by Autoart
25 de exemplare produse (doar 16 au supravietuit unui incendiu devastator) Acceleratie 0-100km/h ................... 5.8 sec Viteza maxima .............................. 235 km/h |
un exemplar exact, care reproduce cu acuratete detaliile frumusetii de la Jaguar!
|
Bad kitty !:-)
|
9 Attachment(s)
Este considerata primul supercar japonez ..... 1967 Toyota 2000GT by Autoart
Desi performantele tehnice sunt ceva mai modeste fata de suratele europene, faptul ca au fost produse doar 351 exemplare, o face mult ravnita printre colectionari. Acceleratie 0-100km/h ............. 10 sec Viteza maxima ........................ 206 km/h |
Foarte frumoasa macheta, iar culoarea e senzationala!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning