![]() |
Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana
Ce retardat.....ma mir cine dreaq ii da lu` ala 800RON salariu ....
|
ba ce nebun e omu...ce talent avea...
|
Quote:
nu zic ca a facut bine ce a facut ...dar gadeste'te daca erai tu in situatia lui sa ai un salariu de mizerie si o masina de aprox. 20 mil si sa iei o amenda de 6 milioane... de ce?! nu ca ai fi gresit tu ceva ....ca ti'au furat niste ratati numarul de inmatriculare.... |
Quote:
|
prea tare filmuletzu :))))))))) =)))))))) .... dar e retardat soferu' ..... cred k nu a ramas nerezolvata problema ...
|
:)))))))))) =))))))))))) ce nemernic :))))
|
deci de cand m-am uitat ma ......pe mine de ras intr-una. uitati fratilor dc ne ard gaborii si pt cel mai mic *** cand ne opresc daca avem specimene din astea printre noi.
|
Nici soferul nu era vreun Cult dar asa merita toti tractoristii aia de la rutiera. Bine i-a facut, doamne ajuta la cat mai multi astfel de soferi. Chiar simpatic moldoveanul :D
|
Nu dati cu rosii, dar stiam ca din noul cod penal nu mai exista infractiunea de ultraj... deci liber la injuraturi, desi un prieten a facut la fel si cand a primit inapoi certificatul de inmatriculare, avea un mic "x" la rubrica observatii :D
|
Quote:
Am citit mai sus ca filmuletul ar fi trucat...se poate insa ideea e ca cei care simpatizeaza atitudinea dobitocului care a vorbit in halul ala la adresa unui politist,nu sunt mai presus de el,mai ales ca politistul a vorbit destul de frumos desi soferul a gresit. Lumea ar trebui sa inteleaga faptul ca nu politistii sunt cei care fac legile,ei doar le aplica.Nu incerc sa le iau apararea pentru ca sunt unii care chiar nu au ce cauta in acest sistem dar incerc sa intaresc ideea conform careia, daca noi soferii am fi ceva mai responsabil si mai atenti in trafic, nu s-ar mai ajunge la situatii de acest gen.Pacat ca totusi au loc astfel de scene ...nu ne ajuta cu absolut nimic.:!: |
hai ca asta-i tare rau :)))
|
frate yo cred ca e adevarata ce ti se pare asa imposibil sa injuri un gabor???
|
super tare tipu....si super tupeu pe el
|
ce nebun!! !! !! :lol: :lol: :lol: oare o fi pe bune faza ?? parca e prea tupeist omu :lol:
|
Ma....mie unul nu mi se pare corect ce a facut soferul ala...daca venea politistul sa il ia cu fite mai ziceam dar a vorbit foarte frumos cu el....poate prea frumos...a zis la harneala ca i s-a furat numarul ca sa scape...prosti unii ca un PV nu se poate anula asa usor dupa ce a fost scris...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning