![]() |
Re: Dacia mea 1300 din 82`
Masina e urata rau ! Gusturi gusturi da asa nu. Si sper ca nu ti-ai pus masina aici doar sa primesti laude, ca te-ai chinuit degeaba. Fiecare scrie ce gandeste.
|
Fara suparare dar cam bate in hitch.:-)
|
sincer nu prea merge spoilerul ala de octavia (inafara ca da urat pe masina ,banuiesc ca nu iti da mai multi cp sau nici nu o face mai aerodinamica:lol: ) dar daca tie iti place e tot ce conteaza ;)
PS: cu cat o tii mai simpla si curata o sa vezi ca da mai bine ;) succes:rolleyes2 |
Mult prea urata masina, incredibil de urata...
Mai bine o faci originala sau Gordini look. Oricum scapa cat mai repede de vinyl-urile alea... |
1 Attachment(s)
nu prea merg toate chestiile care leai pus tu pe ea ...e cam uratica ...repara-ti repede greshelile ca e pacat
uite una modelu ca a ta din 83 .ce zici ? |
fao simpla si fara actipilduri pe ea . bafta
|
Acuma Vad Ca It Place Stilu' Nfs (stiti Voi Jocu' Ala Cu Masini Vrum Vrum)viniluri Bla Bla Bari De Octavai Sau Ce O Fi....parerea Mea Ia-ti Frate (daca Im Dai Voie Sa Iti Spun Frate) Vreo Zece Sprayuri Sau Mai Multe Si Fai Tu Un Paint Job De Ii Lasi Pe Astia Cu Gura Cascata.cautza 2-3 Baieti Dastia Care Deseneaza Pe Pereti De Ii Prinde Politia>:) Si Iti Fac Aia O Masina (aia O Fac Gratis ...pt Ca O Fac Din Placere
|
Quote:
Quote:
|
Masina e H I D O A S A nu se poate spune altceva chiar imi pare rau pt ca s-ar putea face multe din ea...
De ex capul ala de mort...e un exemplu de taranie pura. Esti Jack Sparrow sau care-i faza?? :lol: |
Quote:
incearca sa scapi de flacarile de hot rod ( e departe de unul,nu crezi? ) si sa elimini spoilerul de skoda... e treaba ta cu ce te plimbi pe strada, dar un ochi cat de cat avizat nu o va cataloga altfel decat kitch, si e pacat de munca ta... |
acum omu a zis ca e prima lui masina ....si ca bani nu prea sunt...si lasatil sa faca ce vrea din masina lui dar..daca as avea eu masina aia as chema 2-3 baieti din aia care deseneaza pe pereti sa deseneze la mine pe maisina:D
|
eu nu as lasa pe nimeni sa-is dezvolte calitatile artistice pe masina mea.
mi-as face-o singur, asa cum imi place. DAR as cauta mai intai parerea altora mai avizati, tocmai pentru a evita o greseala care sa imi catalogheze masina drept kitch nu-i gresit ce s-a pus pe ea, decat intr-o masura mica, dar poate fi facuta mult mai frumoasa si atragatoare cu un efort moderat... |
Quote:
Quote:
|
sa urci poze, ca sunt curios ce ii faci :)
|
11 Attachment(s)
Deci...
Am scapat de diagramele de pe lateral... ....................................de capace.... Si pe lateral a ramas goala... si am un tribal mixat cu flame pe capota care nu cred ca o sa reziste mult ca de obicei.. ;) ...iar de portbagaj... dativa voi cu parerea... ...niste sugestii de cum sa vopsesc jentile ? ce ziceti de centru negru si partea rotunda in culoarea masinii ? ..sau invers ? ..ca n`am bani de altele.. :| in rest.. mai pun praguri si spoiler spate... classic cu niste modificari, scap de barile de metal... si ma apuc de interior... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning