Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   BMW 330 diesel street racing 151km in 51 minute prin plin trafic (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42547-bmw-330-diesel-street-racing-151km-51-minute-plin-trafic.html)

sKyNeT 03-06-07 21:08

Re: BMW 330 diesel street racing 151km in 51 minute prin plin trafic

Quote:

Originally Posted by B-09-DDP danny (Post 930951)
se aude cand da semnal ma...asculta si ai sa vezi

scuze...mergea winamp-ul :lol:

69_SKZ 03-06-07 22:45

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 931929)
69_SKZ de unde stii cati ani si ce fel de pers e cel din film? DOAR PRESUPUI ca ar avea experienta. gelu_r ..e foarte usor sa fi, filozof fara sa ai chestia aia mica si roz. omul depasea pe linie continua..dar uneori poti avea vizibilitate f, buna. e normal ca din flm sa nu iti dai seama de vizibilitatea lui. camera era in dreapta.. el depasea prin stanga..

in sfarsit cineva care mai si gandeste.

nu stiu cati ani are respectivul.eu ziceam in postul de mai sus de pustii aia referitor la jmecheriile cu 60 kmh pe stradute & etc.Intradevar pot doar sa presupun ca are cativa ani de soferie si experienta.In acelasi timp imi place cum conduce,omu pare ca le gandeste pe toate,frumos.Jumate din bucuresti nu da semnal DELOC.ala are timp sa dea semnal la 200kmh+.Si iar presupun ca daca nu avea ceva experienta se impacheta pe un tir,pe un parapet in filmarea asta.
ps: nu mi-a placut atunci cand a depasit pe curbe.ala mi s-a parut mie la bulan.dar iar revenim....camera e in dreapta.

Man Andro 04-06-07 01:03

corect , corect nu cas simpatizant al daciilor dar la faza asta ai dreptate

Sindrom 04-06-07 11:00

tare....poate unii ar avea ceva de invatat de aici....in special cei care depasesc pe virajele la dreapta!!!

gelu_r 04-06-07 12:37

69_SKZ eu de tine vorbeam ca ejti dala care merge pe stradute cu 60 nu ziceam ca merg eu.. vad ca ti ai scos aniiiii de la "avatar"
conduce bine da imi place si mie sa vad filmu da ai avzut filmele alea cu motoare cand merg aia pe o roata...akolo dau numai secventele reusite asa si asta cu bmw asta a fost un film reusit da poate daca mai face unu no sai mai reuseasca..

SiloS@1300 04-06-07 13:17

Nu stiu cati dintre voi pot sa faca ce a facut respectivul ... mai usor cu comentariile din amandoua taberele ... sunt unii care il acuza de inconstienta si teribilism, sunt altii care il idolizeaza ...

Si nu o mai luati pe aratura ... pentru cei care considera ca merge prost, scrieti, va rog, greselile !

ps: cei care vor sa zica ca trece de linia continua sa se abtina :lol: .

pHlow 04-06-07 13:24

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 932837)
mai usor cu comentariile din amandoua taberele ... .

ca altfel...?

69_SKZ 04-06-07 13:34

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 932771)
69_SKZ eu de tine vorbeam ca ejti dala care merge pe stradute cu 60 nu ziceam ca merg eu.. vad ca ti ai scos aniiiii de la "avatar"
conduce bine da imi place si mie sa vad filmu da ai avzut filmele alea cu motoare cand merg aia pe o roata...akolo dau numai secventele reusite asa si asta cu bmw asta a fost un film reusit da poate daca mai face unu no sai mai reuseasca..

de unde ma cunosti tu pe mine ca sa iti permiti sa-mi zici ca eu merg cu 60 kmh pe stradutze ? hai k esti tare rau.eu am inteles bine ce ai zis,insa iti recomand sa citest de 32143 de ori ce am scris eu. nici tu nu stii pe ce lume esti.o dai din cola in fanta in sprite.

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300
Nu stiu cati dintre voi pot sa faca ce a facut respectivul ... mai usor cu comentariile din amandoua taberele ... sunt unii care il acuza de inconstienta si teribilism, sunt altii care il idolizeaza ...

Si nu o mai luati pe aratura ... pentru cei care considera ca merge prost, scrieti, va rog, greselile !

ps: cei care vor sa zica ca trece de linia continua sa se abtina :lol: .

mersi :D

ps:nu il idolatrizez,cunosc soferi asa,si nici pe ei nu idolatrizez.consider insa ca sunt SOFERI,si respect asta.

si nu te-ai exprimat bine...e o diferenta intre a merge prost,si a incalca regulile de circulatie.:-)

Sindrom 04-06-07 16:40

ba astia daca mere nenea unu din voi cu 60 la ora pe stradute ei uite io merg mai incet ca sunt copii retarzi care sar in fata sau cine stie ce babaciune neatenta si decat sa dau peste unii dintre cei mentrionati mai sus mai bine merg cu 40.....scuze de offtopic

gelu_r 04-06-07 17:30

pai tocmaia sta ziceam ca 69_SKZ ar fi unu din aia care emrg cu 60 ca in primele posturi vorbea asa """" imi place de voi...va e frica sa depasiti 40 kmh (cica) si stati pe 4tuning...domne...curse de masini,pasionat,viteza,tuning..... """ acum vad ca a lasato mai moale..

69_SKZ gata laso asa ! ca vad ca tu o dai din cola in fanta si din fantan sprite

Min'u 04-06-07 20:21

omul e destul de sigur pe el, are si un motor pe care se poate baza...de ce nu :D

pace pentru cei care croseteaza prin bucuresti :!: (nu teribilistii, ci aia care semnalizeaza si se uita in oglinzi constant)

drag racing is sooooo boooring, but this is...

69_SKZ 04-06-07 20:34

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 933212)
pai tocmaia sta ziceam ca 69_SKZ ar fi unu din aia care emrg cu 60 ca in primele posturi vorbea asa """" imi place de voi...va e frica sa depasiti 40 kmh (cica) si stati pe 4tuning...domne...curse de masini,pasionat,viteza,tuning..... """ acum vad ca a lasato mai moale..

69_SKZ gata laso asa ! ca vad ca tu o dai din cola in fanta si din fantan sprite

varule...nu mai vorbi daca nu stii ce vorbesti.una e sa depasesti 40 pe a2 sau pe dn1 si alta e sa mergi cu 60 pe stradute.ti-am si scris mai sus : "" in unele cazuri si 5 la ora poate fi periculos!!! "" . eu nu am lasat-o mai moale,e la fel ;) :D

Sindrom 04-06-07 21:36

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 933212)

deci tu o sa fii unu din aia care o sa dea peste lume pe stradute de juma de metru.....bv o sa iti tii si tu permisu, care o sa-l iei probabil cu bani la ce gandire ai, cam o luna maxim...TERMINAT OFF>..

sTAILLL 04-06-07 23:09

Eu totusi cred ca soferu e pilot !!!

gelu_r 05-06-07 15:02

BA sindrom tu ejti cam prost...e a doua oara cand iti zic ca de 69_SKZ ziceam ca merge pe stradute cu 60 !!!
ori te prefaci ca nai inteles ori esti prost !
DA LASA FIE CA TINE..o sa fie eu unu din aia care zici tu...da asta e problema mea tu nu mai posta daca ejti incapabil sa citesti 2 posturi diferite care au acelas inteles si tot sa nu ti dai seama ce scrie

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning