![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Salutare, ai dreptate dar am lasat-o deocamdata asa pana luni cand vroiam sa le scot aricum,..dar cred ca scap de ele chiar acum(sambata) :))))...Luni imi montez si "eleronul"(care este defapt codita lui din fabrica), cea mai frumoasa dupa parerea mea ptr un matiz, spuneam ca ai drepatate, matizului ii sta mai bine cu o linie simplista si fara abtipilde etc, nu prea am timp sa ma ocup de masinuta in cursul saptamanii ca serviciul imi omoara timpul liber,iar cate o data in week end sunt cam comod! 8) Pace tie!
|
Inca ceva..nu sunt incepator, eu am cumparat masinutza asta ptr iubita mea si vreau sa o transform in OZN si sa o conduca ea:)))))..ea este incepatoare, si cu ea voi veni la hanul piratilor la prezentarea aia de tuning-Mamaia 2007! Ciao!
|
Zimi si mie te rog ce dimensiuni ai la jante??? Si ce distanta are intre prezoane Matizul???
|
4x114.3 parca era la matiz daca am retinut bine
|
Quote:
Poate chiar vom discuta. O sa te caut "io" :) |
Dati-mi o mana de ajutor, cum scot fetele de usi la Matiz?? A venit cineva sa ii pun difuzoare in usi si nu reusesc sa le dezlipesc:???: , cu ce sunt lipite??
Scuze de Off da am intrebat in alta parte si nu mia raspuns nimeni...:sad: Please help:?: :?: :?: |
Quote:
|
Masina nu are nimic, a venit din fabrica cu AC, atat, nu inchidere, nu geamuri elec, nu reglaj din interior la oglinzi, nimic. Din cate am inteles fata tre sa iasa cu totu, nu doar placa tapitzata... Are 3 suruburi, unu in clanta interioara si doua in maner, da am auzit ca tre sa aibe si pe lateralele usi...:???:
|
cote...nijte poze ceva cu interiorul s-ar putea? sunt curios cum a iesit. In afara de pleoape si chestia lipita pe capac de benzina ... f marfa masina ;). keep up the good work !
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumos matizu` ...as vrea sa mil fac si eu asa..la 18 ani:D ... ma astepta unu deci..;)
|
Quote:
|
cine este interesat de piele naturala(import Italia) in masina am o oferta trasnet, piele de cea mai buna calitate ptr scaune,bancheta,usi,burduf =515 euro, se poate imbraca si volanul,bordul,etc dupa preferinte! mana de lucru este inclusa in pret si se lucreaza impecabil ca la fabrica!
|
maine pun pozele cu pielea
|
Quote:
PS: te-am vazut zilele trecute, nu prea te uiti in stanga-dreapta-fata-spate :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning