Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Matiz Constanta (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/42516-daewoo-matiz-constanta.html)

coteschwann 07-07-07 11:50

Re: Daewoo Matiz Constanta

Salutare, ai dreptate dar am lasat-o deocamdata asa pana luni cand vroiam sa le scot aricum,..dar cred ca scap de ele chiar acum(sambata) :))))...Luni imi montez si "eleronul"(care este defapt codita lui din fabrica), cea mai frumoasa dupa parerea mea ptr un matiz, spuneam ca ai drepatate, matizului ii sta mai bine cu o linie simplista si fara abtipilde etc, nu prea am timp sa ma ocup de masinuta in cursul saptamanii ca serviciul imi omoara timpul liber,iar cate o data in week end sunt cam comod! 8) Pace tie!

coteschwann 07-07-07 11:52

Inca ceva..nu sunt incepator, eu am cumparat masinutza asta ptr iubita mea si vreau sa o transform in OZN si sa o conduca ea:)))))..ea este incepatoare, si cu ea voi veni la hanul piratilor la prezentarea aia de tuning-Mamaia 2007! Ciao!

Bogyciu 16-07-07 18:13

Zimi si mie te rog ce dimensiuni ai la jante??? Si ce distanta are intre prezoane Matizul???

Scoop 17-07-07 00:40

4x114.3 parca era la matiz daca am retinut bine

Mustang 18-07-07 10:23

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 986171)
Inca ceva..nu sunt incepator, eu am cumparat masinutza asta ptr iubita mea si vreau sa o transform in OZN si sa o conduca ea:)))))..ea este incepatoare, si cu ea voi veni la hanul piratilor la prezentarea aia de tuning-Mamaia 2007! Ciao!

Te asteptam ...
Poate chiar vom discuta. O sa te caut "io" :)

Bogyciu 27-07-07 23:02

Dati-mi o mana de ajutor, cum scot fetele de usi la Matiz?? A venit cineva sa ii pun difuzoare in usi si nu reusesc sa le dezlipesc:???: , cu ce sunt lipite??
Scuze de Off da am intrebat in alta parte si nu mia raspuns nimeni...:sad: Please help:?: :?: :?:

coteschwann 31-07-07 21:01

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1017664)
Dati-mi o mana de ajutor, cum scot fetele de usi la Matiz?? A venit cineva sa ii pun difuzoare in usi si nu reusesc sa le dezlipesc:???: , cu ce sunt lipite??
Scuze de Off da am intrebat in alta parte si nu mia raspuns nimeni...:sad: Please help:?: :?: :?:

le desfaci din suruburi(daca sunt dealea de se power) vezi ca au surube si sus si jos so dai fata de usa jos si ii faci dupa asta ce vrei:)) sau daca e fata de usa deaia de E simpla vezi ca are niste cleme, tragi de ele si desfaci data de usa....alceva nu stiu ce sa iti mai zic! eventual pune o poza cu ele sa le vad!

Bogyciu 31-07-07 21:44

Masina nu are nimic, a venit din fabrica cu AC, atat, nu inchidere, nu geamuri elec, nu reglaj din interior la oglinzi, nimic. Din cate am inteles fata tre sa iasa cu totu, nu doar placa tapitzata... Are 3 suruburi, unu in clanta interioara si doua in maner, da am auzit ca tre sa aibe si pe lateralele usi...:???:

banzay 09-08-07 17:04

cote...nijte poze ceva cu interiorul s-ar putea? sunt curios cum a iesit. In afara de pleoape si chestia lipita pe capac de benzina ... f marfa masina ;). keep up the good work !

coteschwann 09-08-07 22:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 1038381)
cote...nijte poze ceva cu interiorul s-ar putea? sunt curios cum a iesit. In afara de pleoape si chestia lipita pe capac de benzina ... f marfa masina ;). keep up the good work !

intradevar,pleoapele au fost un experiment nereusit din pacate si le voi modifica,inca nu m-am hotarat cum si in ce fel, de curand o voi face, deocamdata lucrez la interiorul masinii care este stock ,nu am facut modificari ca nu am avut lovele,merg acum la bucuresti si o sa il imbrac in peleu naturel:D scaune,bancheta,usi burduf si volan si postez pozele cum a ieshit ok? 10x ptr apreciere, mai vreau sa ii pun si xenoane...capacul de la rezervor nu mai este demult pe masina...dupa care ghici ce? am in vedere sa achizitionez sistem "labo doors" si ca sa iti faci o idee cum va arata pielea din interior am puc combinatia de culori cum vreau sa iasa:shock: mai putin maoanele alea de bentley sau ce masa este :))))) intelegi tu.bafta multa!

mareo 11-08-07 21:59

foarte frumos matizu` ...as vrea sa mil fac si eu asa..la 18 ani:D ... ma astepta unu deci..;)

coteschwann 12-08-07 15:21

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1041744)
foarte frumos matizu` ...as vrea sa mil fac si eu asa..la 18 ani:D ... ma astepta unu deci..;)

mareo, cand vei face 18 ani poate va aprea alte kit-uri de tuning mai frumoase sau iti vei lua o masina mai tare,ai rabdare si vei vedea!toate bune pana atunci!

coteschwann 12-08-07 15:24

cine este interesat de piele naturala(import Italia) in masina am o oferta trasnet, piele de cea mai buna calitate ptr scaune,bancheta,usi,burduf =515 euro, se poate imbraca si volanul,bordul,etc dupa preferinte! mana de lucru este inclusa in pret si se lucreaza impecabil ca la fabrica!

coteschwann 11-09-07 01:35

maine pun pozele cu pielea

quick_5hifter 12-09-07 01:19

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 1042622)
cine este interesat de piele naturala(import Italia) in masina am o oferta trasnet, piele de cea mai buna calitate ptr scaune,bancheta,usi,burduf =515 euro, se poate imbraca si volanul,bordul,etc dupa preferinte! mana de lucru este inclusa in pret si se lucreaza impecabil ca la fabrica!

Tapiterul este Marius Soare din Bucuresti? Daca da, felicitari ca ai ales sa-ti faci masina la el, este un maestru! Daca nu, asteptam noi poze sa descoperim noi meseriasi :D

PS: te-am vazut zilele trecute, nu prea te uiti in stanga-dreapta-fata-spate :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning