![]() |
Re: Fiat Albea..merge tunat,idei?
Urban per4mance pai cam asta ar fii urmatorul pas.Schimbarea suspensiei numai ca n u prea gasesc ce vreau eu :( eu mai greu cu albea.Masina mea o stii sigur am stii stat de vb mai demult la un omv ;) Numai bine si astept sa vii in tara sa facem .... sa vdm care e mai "rodata" ))
|
A mea este inchiriata si nu stiu daca ii va convenii omului sa-i dau cox pe banii lui da de o plimbarica asa nu zic nu...am motor nou pe punto..p'ala vreau sa-l probez//am bagat peste 1k euro...in sept vin un weekend..nu am condus de 6 luni!!!!sunt disperat!!!abea astept...bucuresti- brasov va fi pt mine un fel de cadou de ''bine ai venit''..da nr de tel pe PM si te sun cand vin sa iesim la o ''sarba'' sau ''hora'' in v'un club ceva..
|
Incercati aici - http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showtopic=155
|
Le vazusem ...turcalaii...le-au coafat putzin ha?eu am ideii multe dar inca nu stiu daca se merita..daca o pastrez va face taxi...
|
De curand 2 prieteni si-au cumparat masini noi: unul si-a luat Aveo, iar celalalt logan
Aveo a costat ( pret final) 8500 eur Logan a costat ( pret final) 9900 eur Am avut ocazia de ma uit la amandouo foarte bine si pot zice k nu sunt foarte stralucite. Loganului usa din spate /dreapta nu i se deschide din interior :)) , are 7k rpm 200 pe bord, bordul este facut dintr-un plastic urat rau , volan reglabil nu are etc...La aveo sincer mi-a placut interioru', pot spune k are interior mult mai bun decat Albea dar nu mi se pare mare , eu la 1:83 stateam cam inghesuit in spate , iar in fata piciorul imi lovea bordul, la fel ca si la Logan 7k rpm 200 pe bord. Prin astea vroiam sa zic ca in comparatie Pret/Performante/Dotari albea isi cam merita banii...8k rpm 220 pe bord ( cineva zicea k are 230 k mai are o linie dupa 220 ) interior acceptabil, destul de buna la drum lung, datorita garzii de la sol nu prea sunt probleme cu gropile..eu zic ca dak vrei o masina nouo care sa arate bine pana in 10k eur ia ti Aveo dak vrei o masina ceva mai buna ia ti Albea, dak vrei sa dai banii pe o masina scumpa, slab dotata, si nu foarte fiabila ia ti Logan Si inca ceva ieri am vazut accident intr-e o dacie 1300 cu carlinga si un logan , loganul a intrat in spatele deciei 1300, botul loganului era facut praf, iar dacia 1300 avea stopul spart si putin tabla indoita... |
cum fac toba la un albea sa dea ceva zgomot din ea ?ma gandeam la un capat de toba sau eu stiu ,ceva care sa nu necesite mare investitie
|
GABBY, mare investitie nu ar fi, cumpata-ti o toba finala sport(2-3-4mil lei), si o sa ai ce auzi...una alta, fa-ti o taietura in bara, sub forma tobei(semicerc, semioval), pileste sau smirgheluieste marginile sa arata cat de cat finisat, scoti putin terminatia tobei afara si gata, te-ai rezolvat!
|
Nitro customs poate sa aiba si 360 km/h si 10 mii de rpm pe bord daca ea oricum elimitata electronic la 6200 rpm si mai mult de 170-180 nu merge.
|
Quote:
|
Poate ne intalnim toti din Bv cu Fiaturile Albea sa vedem cum se prezinta..., e o masina dragutza dupa parerea mea.. :)
|
Pai cei cu albea propuneti o intalnirea si voi fi prezent :) sa mai schimbam si noi idei despre masina si sa vdm care si-a rodat-o mai bine :P
|
Daca se hotaraste o data voi fi prezent, dar sa aiba unul initiativa :D
astept.... |
Cine vrea sa mai vorbim de masinile noastre, piese, idei sau altele intratzi pe mess: id mess : hochy_dochy2006
|
7 Attachment(s)
cateva poze :D daca mai e dati`mi ideii ca vreau din ianuarie sa ma apuc de treaba :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning