![]() |
1 Attachment(s)
MIE MI SE PARE CHIAR FOARTE KITCH dar ma rog fiecare cu ce ii place.Poate o stiti pe asta poate nu da oricum io zic ca e superba pe langa aia[/img]
|
Re:
Quote:
parerea mea e ca e un fake un virtual tuning arata misto dar e un vt |
3 Attachment(s)
mai am si eu niste poze cu aceea dacie cu faruri de golf :arrow:
|
E mistocuta oricum e cea mai marha dacie tunata pana acum din cate am vazut. Omu a tunato cu stil si cu bun gust
|
orice ati zice este printre putinele dacii berline din Romania, si il putem zice ca a fost totus tunata
-------sa apreciem ca nu se gasesc praguri gti si buze pt spoilere-------- |
yo stiam ca dacia bleo are motor de golf 4 :) Oricum misto masina !
|
1 Attachment(s)
uitati aici o copie extrem de nereusita a acestei masini. romanului ii place sa copieze (ii tot de constanta), dar pacat ca copiaza prost
|
mama ce marfa :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ce mama masi ma?La CT ploua cu faruri de Golf 4?Vreau si eu un set....
|
E draguta dacia albastra, dar mie unul botul nu imi place. Am mai citit ca avea ceva motor tzapan pe ea...aia imi place. Aia galbena e foarte...varza, daca ii face si plinul, cu tot cu farurile de golf o vinde cu vo 500 de euro.
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu nu prea cred ca e virtuala
|
nu e virtuala.. :wink: ...am vazut-o pe strada....arata mai rau de cat in poze... :lol: ...mai ales spatele nu are nici o legatura cu fata.. :lol:
|
dacia......tot dacie ramane
apropo de cea galbena, eu zic k i varza tot ce are e spolieru in rest era beat si o desenat cu tempera.......are niste jante de k@[email protected] apropo.....
Daca ai cap iatzi alta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning