Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia albastra...cu faruri de golf...ce s-a intamplat cu ea? (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/4246-dacia-albastra-faruri-golf-intamplat.html)

mikkai 09-11-05 16:30

1 Attachment(s)
MIE MI SE PARE CHIAR FOARTE KITCH dar ma rog fiecare cu ce ii place.Poate o stiti pe asta poate nu da oricum io zic ca e superba pe langa aia[/img]

bodyspeed 27-11-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mikkai\"
MIE MI SE PARE CHIAR FOARTE KITCH dar ma rog fiecare cu ce ii place.Poate o stiti pe asta poate nu da oricum io zic ca e superba pe langa aia[/img]

]
parerea mea e ca e un fake un virtual tuning
arata misto dar e un vt

bodyspeed 27-11-05 16:22

3 Attachment(s)
mai am si eu niste poze cu aceea dacie cu faruri de golf :arrow:

seba 27-11-05 23:07

E mistocuta oricum e cea mai marha dacie tunata pana acum din cate am vazut. Omu a tunato cu stil si cu bun gust

axxro 06-12-05 20:25

orice ati zice este printre putinele dacii berline din Romania, si il putem zice ca a fost totus tunata
-------sa apreciem ca nu se gasesc praguri gti si buze pt spoilere--------

cannavaro 07-12-05 02:10

yo stiam ca dacia bleo are motor de golf 4 :) Oricum misto masina !

axxro 18-12-05 16:24

1 Attachment(s)
uitati aici o copie extrem de nereusita a acestei masini. romanului ii place sa copieze (ii tot de constanta), dar pacat ca copiaza prost

ICE-M@N 20-12-05 20:06

mama ce marfa :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

truman 21-12-05 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"axxro\"
uitati aici o copie extrem de nereusita a acestei masini. romanului ii place sa copieze (ii tot de constanta), dar pacat ca copiaza prost

Chiar ca e copiata. :lol: Dar nu prea bine. Ce prostie cu mazgalelile alea negre. Parca ar fi masina care indeparteaza zapada.

eu 28-01-06 01:50

Ce mama masi ma?La CT ploua cu faruri de Golf 4?Vreau si eu un set....

anndi 29-01-06 18:13

E draguta dacia albastra, dar mie unul botul nu imi place. Am mai citit ca avea ceva motor tzapan pe ea...aia imi place. Aia galbena e foarte...varza, daca ii face si plinul, cu tot cu farurile de golf o vinde cu vo 500 de euro.

rada_ady 31-01-06 16:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mikkai\"

fals.masina e un virtual tunning nereusit .principalul defect e ca nu a mai facut manerele de la portiere.si mai sunt si alte chestii.o alta faza e ca nu ai cum sa faci o poza in care culoarea masinii sa fie asa de vie,iar peisajul mai sters.asta e parerea mea

ionut17 05-02-06 09:30

1 Attachment(s)
eu nu prea cred ca e virtuala

peter 05-02-06 11:19

nu e virtuala.. :wink: ...am vazut-o pe strada....arata mai rau de cat in poze... :lol: ...mai ales spatele nu are nici o legatura cu fata.. :lol:

Raducsu 05-02-06 22:32

dacia......tot dacie ramane

apropo de cea galbena, eu zic k i varza tot ce are e spolieru in rest era beat si o desenat cu tempera.......are niste jante de k@[email protected] apropo.....

Daca ai cap iatzi alta

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning