![]() |
Re: Opel Calibra Modificat..urgent!!!!
Quote:
|
1 Attachment(s)
si pentru ca ma crezi prost uite jenti ca ale tale pe 18'' noi si uita-te bine la pret
|
ofer eu 500 euro pe masina, fara muzica, scaune si jante
|
ofer eu 10 euro ...doar sa taca din gura fata asta!!! si daca punem mana de la mana iese si pe profit!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1000euro pe scaune eu dau ..si vii sa mi le montezi asa frumos eu sa te privesc... si apoi un suc( dar faci u cinste ca m-ai chelit) :) vb serios
ps: apropo esti blonda? fara caterinca |
Quote:
FSI nu exista pe Calibra ... nici nu era "proiectat" FSI-ul cand se terminase seria Calibra ... Este SFI ... Sequential Fuel Injection ... Ca sa ajungi la 200 de cai iti trebuiesc multe modificari ... care depasesc de 2 ori valoarea masinii ... Iar 2 chipuri pentru tipul asta de motor nu exista ... Cel mult unul ... cel din Ecu , sau calculatorul masinii mai pe intelesul tuturor ... iar in ecu nu merge schimbat decat chipul original ... altul nu ai unde sa pui , sau mai multe . Probabil masina are si calculator de bord ... dar in ala nu ai ce chip sa pui ... De preturile pe care le-ai dat ptr piesele masinii nu zic decat atat : Nu e prost ala care cere ... e prost ala care da ! |
X-Ray-Eyes, toata cinstea. Ai lamurit'o pe domnisoara :lol: :lol: :lol: ( sa speram )
|
Quote:
|
[QUOTE=mrkane;926723]ofer eu 500 euro pe masina, fara muzica, scaune si jante[
du-te si ia-ti dacie:) cu 500 euro... |
pt toti acei idioti care tot posteaza si spun lucruri aiurea...mai baietii..eu stiu ft bine ce vb despre aceasta masina...daca sunteti asa destepti veniti sa o vedeti..sa vedeti ca nu vb prostii..ce tot va da-ti importanti...pe cine credeti ca impresionati?...pe mine una nu ma impresionati...sunteti o gramada de distrusi...care credeti ca va pricepeti la masina...dar de fapt...nu stiti nimic...mergeti cu tramvaiul si visati si voi.a venit cineva din voi sa vada masina de tot comentati atat?eu stiu ft ft bine de ce vb..si cum am si spus,poate nu spun bine denumirile ,ca nu ma pricep la asa ceva...dar eu v-am spus tot ce e pe masina...si cat despre preturi..sa nu mai discutam...eu cer cat vreau eu...e treaba mea...ca e problema mea daca le dau sau nu.....asa ca nu ma mai stresati aiurea cu prostiile voastre....aici dupa cate am observat comenteaza numai prostii,si jigniri...si se da destept...numai saraciile...toti amaratii care se plimba cu tramvaiul....si se da mari ca stiu si ei ceva de masini....dar daca ii iei la banii marunti..sunt distrusi...
|
simonik...no offence dar esti agramata in primul rand...dupa care ai si o mica doza de prostie in capsorul tau mic si blond...AU FOST CATEVA INTREBARI DESPRE PRETURI SI PRODUSE si tu te-ai multumit sa te iei in gura cu cine te-a atacat.acu vb de tramvaie...fi si tu mai ontopic...daca vrei sa vinzi ceva bineinteles...si...mai uita-te pe situri de specialitate sa vezi preturile...daca tu ai luat teapa nu inseamna ca mai exista si alti fraieri.
|
agramata.......!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: care este ...mergem cu tramvaiu.......cat de retarda sa fii...:):):):) hai ca-ti dau 100 de euro sa taci !!!!!!! sau ii dau moderatorului sa te baneze ....te rog eu LASA-NE lllllllllllllllllloooooooozzzzzzzzerrrrrrrrrrrrrrr rrrooooooooooo
|
lol, nu stiu ce are fata asta impresia ca vinde......loool
|
Quote:
|
eu ma retrag, nu mai am nimic de comentat si nu vreau sa incep sa ma enervez :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning