![]() |
Re: !!!Events!!!
kred k a fost super fain pakolo..dintre toate loganul alb mia placut cel mai mult..interesant :peace:
|
4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO
Hai sa vedem cine cum merge sau e prea departe...sau poate merita efortul...eu as merge dar tinand cont de distanta slabe sanse..dar as merge..voi??? :) |
Prea departe .
|
Foarte departe
|
hai ba ca nu e departe... punem de o masina si merem..dadi cu cat ai facut pana acolo cand ai mers la siab>? :p atunci nu o fost departe?
Hunedoara - Bucuresti = 391km |
Quote:
Cu corsa nici 500.000 de caciula :-P |
la draxi nu e cu CORDIALEMENT ;)
nu devia de la subiect..hai sa facem de o corsa atunci..ce zici.. si partea ta de benzina o punem restu ca sa strangi pt you know what !! :)) pls pls pls |
Subscriu ideei lu' Weezy
|
no..mai trebe unu si am facut de o corsa..ca poate vine si iuby :))..hai ba Dadi :hug:ca o las sa stea in fatza cu tine daca vrei(ma mai gandesc:nervious: )
|
te folosesti de "creata"??? hmmm................that's not good, but who knows, perhaps it works :))
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
of..nu-i bai Dadi..oricum mai mult decat sa o las sa stea in fatza nu-ti pot oferii :p
nici ceilalti nu aveti chef de o excursie? numa eu si kedy ????? E 4Tuning Day's For God's Sake!!! *am gasit niste poze de anu trecut... :dribble: si gagicile la fel:D |
Ma anunt si eu! Daca strangem de-o masina, merem? :D
|
Quote:
|
Ar fi super sa te poti sustrage:hug: :) :hug:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning