Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cum procedam pentru un burn-out reusit? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4209-procedam-burn-out-reusit.html)

momo 25-03-05 09:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"Fantom@\"
BMW-urile in general sunt facute pt SHOW :)

si eu sunt de aceeashi parere ... dar nu toti pot face un BMW sa faca show .. sincer ... io cred k iti trebe putina indemanare .. corekt ???

acuma eu zic ca,,,, conteaza un pic si motorul... adica una e sa faci cu un 1,8 si alta cu un 3,0

atzone 25-03-05 10:02

la ce sa conteze? indemanare sau burn?
eu zic ca la indemanare conteaza
burn potzi face cu orice mashina

momo 25-03-05 12:17

credeti sau nu eu ieri am facut un burnout cu o dacie rosie... la tata la garaj... :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 25-03-05 12:35

wow... :lol:

unde ai vazut tu burn cu 1.8 fara sa fie tinut si etc.
eu n-am vazut :(

florin_cars 26-03-05 14:24

totusi cu tractiunea spate cum si cat de tare calci frana, k ma uit la americani care de pe loc pur si simplu fac burnout, nu se misca nu scapa nici un pic. Stiu ca americanele au frana de mana pe fata.
dar dk n-ai frana pe fata, cu frana clasica cum faci? k dk o calci e posibil sa iti moara motorul, dk o calci putin e posibil sa 'fuga' masina de sub tine, trebuie incercate sau cum stabileshti momentul kand se rupe aderentza?!
plus k mi se pare si kam greu sa tii cu dreptul si accel si frana(calcaiul pe frana, nu?) si sa mai si dai a 2-a !!
mi se pare k iti cam futi discurile(placutele)/sabotii pe spate cu frana clasica, dar asta e.
explicati kare faceti fara frana de mana cum faceti?

aR99bMw 26-03-05 16:13

tzin picioru drept pe frana si acceleratzie:) :D

momo 26-03-05 19:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"

ai doua exemplare de \"dreptu\"?

ZerO_CooL 26-03-05 20:23

Pai nu e nevoie. Cu piciorul drept apesi si frana si acceleratia.

aR99bMw 26-03-05 20:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"

ai doua exemplare de \"dreptu\"?

ia-ti patu si umbla!

momo 28-03-05 11:30

:lol: :lol: :lol: scuze daca te-a deranjat, n-am stiut ca esti asa sensibil :twisted: :lol:

Psycho 28-03-05 13:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
explicati kare faceti fara frana de mana cum faceti?

iti spun eu cum facem .. daca ai fost la prisma cand a dat office burn .. ai vazut k a pus mashina ... cu rotzile dupa ... condukta aia .. poti sa faci la fel .. pui cu rotzile dupa bordura ... sau pui nishte preteni sa t ajute :)) pana cand pierde aderentza .. apoi ... nu e nevoie d nimeni :))

florin_cars 28-03-05 17:49

eu nu vreau cu 'ajutoare' k nu mai are farmec :roll:

dk te uiti la majoritatea filmuletelor de pe net, vezi ca cine face burn-uri adevarate nu le face cu ajutor, o sa imi repar masina si o sa incerc cu pedalele calcate sa vad dk imi iese... :shock:

Skillzu 08-05-05 19:19

mah din ce stiu yo...:la rwd,in cazu in care nu ai discuri pe spate merge exceleta faza cu calcaiu pe frana si varf pe acceleratie... ;) stiu k am doar 16 ani dar...asa am inteles de la cei care fac dinastea(cine a fost la mare stie oa-hi-u..sierra RS,150cp...mwuhahah :D
la FWD....cu dacia trebuie tinuta in ture.masinile puternice le tii in spritzuri.(ex vechiu WAY).
disclaimer:la dacii nu stiu despre slz si logan.... ;)

B|shOp-VR6 08-05-05 22:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
mah din ce stiu yo...:la rwd,in cazu in care nu ai discuri pe spate merge exceleta faza cu calcaiu pe frana si varf pe acceleratie... ;) stiu k am doar 16 ani dar...asa am inteles de la cei care fac dinastea(cine a fost la mare stie oa-hi-u..sierra RS,150cp...mwuhahah :D
la FWD....cu dacia trebuie tinuta in ture.masinile puternice le tii in spritzuri.(ex vechiu WAY).
disclaimer:la dacii nu stiu despre slz si logan.... ;)

De cand are OA-HI 150cp? park avea 118..

Skillzu 08-05-05 22:43

:oops: dap reali are cam 120.dar yo am ramas cum mi s-a spus prima oara de catre fostul propietar,si actualul,k are 150.dupa aia mi-au spus actualul k are 115-120.shi parca si fostul.sorry.my bad :oops:

All times are GMT +2. The time now is 15:55.

- Copyright 2026 4Tuning