![]() |
Re: putin ajutor va rog
Quote:
-- Cutie inchisa sau cu port? Am eu 2 de vanzare, una inchisa si una cu port din MDF facuta la Severin la comanda. |
in hunedoara nu stiu vreun atelier dar in deva unde zice xxdadixx si mdf e mai scump dar nu cu mult fata de pal mai exact in deva str pietroasa a doua intrare cum vii din simeria catre biserica
|
Poi parerea mea...Dai un ban in pus dar te alegi cu ceva bun...
|
@ xxdadixx
Vreau sa-mi fac o incinta cam asa :http://mobile.jlaudio.com/products_e...=8&prod_id=474 sau una sealed mica pentru un difuzor de 20 cm, pentru a ocupa cat mai putin din portbagaj. Va multumesc pentru raspunsuri. |
misto incinte, dar tu iti dai seama ca incintele alea au in interior labirinte pentru optimizarea sunetului
|
Pai cred ca o sa incer prima data sa fac una din pal si daca suna decent o sa fac inca una din MDF.
|
Quote:
|
Difuzorul va fi unul de 20 cm, eu m-am gandit la urmatoarele:
1. Ground Zero GZTW 20T 2. JBL GTo 804D Am ales acestea deoarece nu am un buget asa mare si nu vreau bubuiala mare in masina ci sa adaug putin bass pe langa sistemul Hertz Dieci DSK 165 care le am in portierele fata. Daca ai ceva sugestii mai bune pentru un difuzor de 20 cm mai puternic si nu prea scump te rog spune-mi si mie. Cel mai important pentru mine este sa ocup cat mai putin loc in portbagaj, chiar daca pierd din puterea si calitatea subwoofer-ului facand o incinta cat mai mica. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam complicat sistemul tau :yes: eu am prezentat varianta simplex :lol::lol: oricum daca ai pune un amplificator cu lampi ai scoate un bass de ala de dai cu oala in caine :rockon:
|
Mai Nu Am Auzit De Asa Ceva Dar Daca Tu Zici O Fi:)
|
No acum sa vedem cati de pe forum au Dacie :lol:
Sa va povestesc ce problema am(iarasi) Acu ceva timp postam pe forum ca am nevoie de cineva care se pricepe cu alternatorul si chestii ,ca nu incarca.Pana la urma am fost la un electrician si a desfacut si el alternatorul si s-a uitat nimic.Problema era releul de incarcare nu era reglat bine si nu imi incarca bateria.Dupa ce l-a reglat a mers brici.De ceva timp iarasi face fite nu mai incarca nimic.Am vrut sa reglez releul,dar nu mai stiu in ce parte trebuie invartita rotita aia :| Deci care se pricepe sa-mi spuna si mie :) Merci |
Quote:
|
stai ca nu prea am inteles....:lol:care e faza cu cel electronic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning