![]() |
Re: Project Car Betty RM TA 90'
lupule tata de unde a-i luat kitu k vreau si eu:)-catzi bani?id meu de mess este abelu1987--pls,pls,contacteaza-ma!!!!!
|
sal'tare,vreau sa stiu si eu cum se fac pleoapele,imi spune si mie cineva??nu vreau sa cumpar,vreau sa le fac cu mana mea:)
|
pt furia oarba:''cum se fac pleoapele?''
eu unul le-am facut dintr-un spoiler de dacie:).si mi-au iesit destu de bine,zic eu.momentan nu am poze,dar o sa pun in curand.sa vezi.(asta e offtopic dra am vazut k a mai intrebat si pe alte topicuri si m-am gandit sa-i rtaspund,sper sa nu se supere nimeni:P). pt lupu:de unde ai facut rost de spoilere si cat te-au costat?m-ar interesa si pe mine pe cand fac rost de bani.apropo,eu sunt din orastie |
pazea mah fratilor..betty reintoarcerea....mama lor de bani ca mau facut sa stau 3 luni fara masina :( ...proiectul continua..incet dar sigur...poate ca foarte incet dar ce mai conteaza..finalul e cel care conteaza...P.S pentru baietii de mai sus...idu meu e lupu_vitezomanu dati un add si vb acolo despre kit si alte alea...iar pentru koola' ..poate ne intalnim dupa ce pun in functiune bestia...poate ma ajuti tu cu o pompa de benzina frantuzeasca..decat sa dau 60ron pe una romaneasca de nimik
|
ne bucuram ca mai continua..., si te asteptam ..cu prima ocazie..poate la anu o sa fie o intalnire a oltcit-istilor...la nivel mai mare,
si te asteptam..impreuna cu costi-max...locuieste pe langa tine...ca si localitate bafta in continuare la proiect si sa ne tii la curent |
lupule sincer sa fiu nu stiu care e diferenta intre o pompa frantuzeasca si una romaneasca(ma refer la aspect).eu unul mi-am luat o pompa de benzina direct de pe un oltean aflat la remat aici in cj.si nu am probleme cu ea.
|
Salut,
Daca cauti jante de Dacie sa le pui pe RM-ul tau, cauta in Franta (pe google..): "jantes renault 12" vei gasi modele misto... Bafta! |
nu mai pune de dacie, am vb cu el pe mess l-am pus sa caute pe 15 cum avea doarrrr. ;)
|
hehe miam pus toba de la valib..si sunt super multumit...o sa pun si niste poze dar mai tre sai fac ceva modificari..in fine..pacat cami rasufla pe la y si nu se aude cum ar trebui...da se va rezolva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning