![]() |
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
uuuuhuuuu Murcielago Roadster..mashina mea preferata :X:X:X
|
uuuuhuuuu Murcielago Roadster..mashina mea preferata :X:X:X'' Ii faina masina...dinpacate cand am facut poza aveam un harb de telefon. Akuma mai vreu sa pun niste poze numai cu ferrari numai ca nu gasesc alea cu Enzo.. cred ca le-am sters dingresiala:sad: :x
|
10 Attachment(s)
Asteas ultimele
|
Marfa pozele ... da de ce nu avea Brera nr. de inmatriculare , era cumva la expozitie sau ce ?? Cu respect !
|
florinele..ai gresit...e Spyder ..brera e Coupe :D
|
A chiar , da ai dreptate .. nu mi-am dat seama : D ! Cu respect !
|
''''''''''''da de ce nu avea Brera nr. de inmatriculare ''''''''''''''Pai eu cand am vazut masina akum 1an 2 masina inca nu iesise pe piatza era in proba ....daca tu te uiti la penultima poza cu Spyder ila din masina mio zis sa nu mai fac poze si a plecat...mai era una rosie care o conducea o femeie;) poate cunosti locu ..parcu din Stupinigi
|
Edy::Aj ..in loc sa mai scrii in ghilimele c a zis altul ...dai click pe "Quote" la mesajul kre vrei sa citezi ;)
|
Aha , da am auzit de parc dar nu am fost niciodata . Cu respect !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am gasit unica poza care mia ramas su Ferrari Enzo...am facuto din masina..dupaia am urmarito vreo 200 de metri si am ajuns akolo unde erau toate ferrariulire alea...era si un doge-vipere dar na-m facut poza ..numai video...o sa pun si vidiourile daca va intereseaza??? Este si un Maserati si toate modelele de Ferrarimm
|
tare Enzo ..vad k are eleron de FXX pe el :lol: ...dar dupa mine l-a stricat cu eleronu` ala :(
|
7 Attachment(s)
Hai sa vad care stie ce masini is astea? :-P
|
pey e un Brabus T 13, o Integra Type R, o Toyota (super tare) si in rest nu stiu .poate un Skyline si o Prelude ...dar cred k am gresit :D:D
|
Cea galbena e doar un type-R wannabe...are jenti in 4 prezoane...pe cand ITR original are in 5 prezoane ;)...nici cea albastra nu e type-R...Skyline-ul e R33 GTS-T cu un kit frumusel...van-ul e Toyota Super Hi-Ace cred...iar S-ul intradevar pare a Brabus...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning