![]() |
Re:
Quote:
Sincer sa fiu nu incepeam polemica asta daca aveai gura mai mica si nu jigneai in dreapta si-n stanga pe cei care-i consideri mai slabi ca tine ... Oricum sa stii ca nu tuningu virtual e scopul meu in viata. Si gandeste-te ca mai sunt unii care-s buni la altceva . TNG poate e mai bun ca tine da tu esti narcisist si nu vezi treaba asta. Fiecare avem un rost pe pamant , inclusiv tu ..in fine sorry ca te-am luat asa da devenisei insuportabil. :) |
Este adevarat tot ce ai zis tu aici frate Holy
Nush dar EvlSantos de cand a mai progresat cu tuning`ul virtual pre` nu vede de sus..pacat. Mie sincer mi-e indiferent cine castiga..vad ca nr voturilor sunt egale. Aste e.. :roll: |
hai frate.... ca asa devenim mai buni ...
aruncand pastile de genu asta.. sa fie \"rivalitate\" si etc. daca tu te superi .. pm .. treaba ta... ;) si tu .. holy... lasa-ma.. ti-am mai zis.. sari peste ;) deci.. tng`ule.. te deranjeaza ? eu pot sa zic stop in orice secunda la \"atacurile\" astea.. dar... dup`aia e .. lame.. pe bune.. asa stiu ca... ma \"bat\" cu cineva... |
Stai frate Santos linistit.
Inchizi cand nu se mai baga nimeni in topic. Am fost putzin ametzit zilele astea.. :roll: |
Pe bune ,eu consider ca asa ne ridicam .. sa ajungem pe undeva .. un pic sub dadi / piry / ffocus ... altfel... o ardem aiurea...
cat despre iubitul nostru coleg , holy soul... il asteptam ... |
@tng eu vad numai pozele lui santos, ale tale si-au luat zborul? :wink:
|
lol, vezi mai ca prima poza de pe topic e masina tunata de el ;)
|
1 Attachment(s)
ia sa va arat ce am invatat in adobe, va place cum am pus spoilerul pe fata? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
se pare ca eu am schimbat procentajul :oops: .. santos imi pare rau .. da imi place mai mult a lui tng
|
mauhaha , battle`u tine 3 saptamani ,deci nu se mai pune , si daca nu ma insel , cineva a votat din greseala tng - se lua in calcul un vot in minus ptr el , unu plus ptr mine : /
|
ok .... da tot mai fain ii a lui ...
|
dap subscriu prin martie s-au cand a foost topicu ... eu votasem aiurea deci un vot in minus pt. el 2 pt. tine =))
|
=)) , am terminat si cu topicu asta ! closed !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning