![]() |
Re: E46 - Un e46 rosu
Tot raul spre bine , si asa il aveai spart ..... ;)
|
4 Attachment(s)
Bine si asa colegul,e bine si asa:D.Asteptam vremea buna pentru jantele de vara...:(
|
2 Attachment(s)
O idee pentru jantele de vara , Alpina model 2010 R19 . Le-am vazut pe un E90 prin oras si am ramas foarte incantat :D
|
2 Attachment(s)
Nu prea am eu colegul,bugetul ala:( mi-ar da mie nasu la asa ceva.
Am schimbat fuzetele cu totul intre timp,cele vechi fiind foarte deteriorate din toate punctele de vedere. |
10 Attachment(s)
Vine primavara cu alaiul ei de jante late:)) ...o tura am dat cu ele si din pacate trebuie sa le vand. Imi freaca foarte grav in aripa:omfg: .Am 45 etalonul pe spate si tot degeaba...Suspensie sport si 2 persoane in spate si freaca..off vin la vanzare si pun pe 16.
Am facut si o ieseala cu prietenii asa mai de dimineata ,farurile mele au naparlit intre timp,s-au ingalbinit :lol: dar las pozele sa vorbeasca : |
Evazeaza aripile si nu mai freaca.
|
Quote:
aripile neroluite , cu 45(eventual pe un 225) normal ca iti ating.. ia pune un 215 - 40 sa vedem ce se intampla ????? daca pui roti pe 16 late... va arata ca un TRACTOR !!! |
Sa pun un 215/40 ?Ai dreptate,pe 16 sunt destul de mici...Imi era teama sa nu cumpar cauciucurile degeaba,doar pe spate intampin problemele astea.Multumesc pentru sfat:D
|
Quote:
bineinteles iti este necesara o suspensie reglabila si cu o duritate pe masura ;) ! dar sub nici o forma nu iti trebuiesc roti pe 16 ! |
5 Attachment(s)
Incident neplacut cu o bordura si am vopsit si bara fata. Urmeaza o aripa si o use care vor fi si ele cu timpul facute.La salariu ma ocup si de jante ,ma ocup serios cu un polish si o vopsea negru lucios.Azi am luat bara de la vopsit si am si iesit ca baietii:woowoo:
P.S. am pus pe spate o garda mai mica gen 45 si acum numai freaca absolut deloc cauciucurile in aripi:X |
Quote:
Cum ai pregatit oglinda de pe faza lunga inainte de vopsire? |
Am sters-o cu solutie de geamuri doar. Am dat un strat de vopsea apoi dupace s-a uscat am mai dat si pe cel de-al doilea.
Am observat "o galagie" cand bag in marsalier si mi s-a zis ca e flansa de la cardan.Sa fie ea oare?:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intre timp am gasit o usa si o aripa in cularea masinii. Ale mele fiind matuite si infundate.Din pacate vanzatorul uitase sa imi zica si faptul ca aripa era roluita ;))...
Saptamana asta urmeaza cauciucuri si vopsit/polishat jante . |
3 Attachment(s)
Uite ca am pus si aripa pam pam urmeaza usa dreapta de pus pe masina si vopsirea jantelor:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:35. |
- Copyright 2026 4Tuning