![]() |
Re: A aparut noul Logan GT-R (!?!)
sunt si in VL la dacii"tunate" :)) de ex am vazut o dacie 1300 pe grila sigla de la OPEL sub scria 525i ,si cu Volan de BMW de seria 5 modelu din '90 :))si in spate scria pe luneta Renault, si sa nu uit de loganul alb 1.4MPi V6 GTi toate puse una sub alta si in dreapta avea ori M ori AMG cand o sa am ocazia ii fac niste poze :) ..pana atunci v`a prezint Dacia nova M :) frumoasa masina..da CU M`u ala in fata...
|
are dreptate tipu cu golf 4:D...plecam cu tata pana la constanta acum 2 sapt,eram pe soarelui,230-240(Golf V GT Diesel),si la un moment dat un dobitoc ca altfel nu pot sa ii zic cu un logan mcv se baga in depasire el pe banda 2,si ramane pe banda 2 cu 150-160 maxim,dupa cativa km buni sa gandit si el sa se bage inapoi la locu lui....avea 1.6 16V motoru...nu era rau,dar era taran...aaa am uitat de numar GR 50 ADI
|
Quote:
uite sa iti dau exemplu aseara cand ma duceam in Neptun un pustan cu un polo nou (chiar cu nr rosii) sa simtit ofensat cand eu am trecut pe langa el (si culmea chiar ma grabeam aseara ) cu 120 (ca atunci iesem din localitate) si a calcat-o ma depasit a urcat la 150 si dupa 2 km max a revenit la 100-110 cu cat mergea el normal dc??? ziceti-mi si mie . mentionez ca eu oricum tot in spatele lui eram si chiar nu aveam chef de curse la ora aia astept un raspuns de la cei jmecheri cu masinii straine p.s. asta e cel mai recent caz dar intalnesc o gramada aproape zilnic (oare o fi de la toba sport!!!) |
Quote:
:D |
:woowoo: Tare filmul
|
ce sa le faci spera si ei ca intr-o zi vor avea un bmw M:)):)))=))))
|
una pestea alta.. poate suna aiurea ... nu am nimik cu nimeni sunt contra celor care merg pe autostrada cu 90 km pe banda a 2-a fara motiv.. daca sunt in depasire.. asta e fiecare cum poate... dar nici pentru.. cei 250 km .. cati ziceai tu ca ai la ora.. ca daca pierzi controlu din diferite motive... nu ca o patesti tu.. da poate o pateste si ala nevinovat.. de pe prima banda.. care mere lejer si legal ( nevinovat )
|
Quote:
|
frumoasa nova dar isi da in petec proprietarul cu acea emblema
|
ce nova???
|
te-ai simtit :D ...glumesc . Din cate stiu eu limita de viteza pe DN si E este de 100 km/h. Mai sunt si oameni care respecta regulile. Dc te prinde pe tine cu Golf V diesel politia la 250 o sa ai carnetu suspendat (pe viata ar fi bine). Doar ca uni au masini modeste nu inseamna ca sunt prosti ca nu se dau din fata unui golf diesel (am eu ce am cu dieselurile :D ).
P.S Nush cu ai mers tu cu 230 240 asa linistit.....ai vreun monstru V12 DIESEL acolo. |
Quote:
nu voi intra in polemica pentru ca nu merita efortul. |
Quote:
|
[FONT="Comic Sans MS"] In Legatura Cu Statul Pe Banda 2 ... Din Cate Stiam Eu ... ( N`am Citit Niciodata Codul Rutier Sau Ceva De Genu ) .. Banda 2 Se Foloseste Doar Pentru Depasiri ... Semnalizezi Frumos .. Depasesti...Revii Pe Banda 1 Si Te Duci Cu Ce Viteza Vrei Pana Trebuie Iar Sa Depasesti...Si Asa La Infinit ... Nu ? Eu Asa Stiam .... [Asa Ca Nu Conteaza Ca Ala Are Logan .. Ala Are BMW 530xi Sau Cine Stie Ce Bestie De +1000 CP :)) Dar Am Vazut Ceva...Mai Repede Sare In Ochi Cineva Care Face Asta Cu Un Logan...( In Ochii Celor Care Nu SUPORTA Logan`u ) ... De Ce ? Pentru Ca Ei Cauta Mereu Motive Sa Se Lege De Masina Asta...Iar Dupa Ce Le Epuizeaza...Se Leaga De Sofer... K Deee.... Si Eu Am Logan .. Si De Multe Ori .. (tata la volan ... eu mai am de asteptat :cry: ) Chiar Si La Viteze Mici .. 70-80 Kmh...Sunt "smekerasi" Care Nu Se Dau La O Parte...Oare De Ce ? /FONT]
|
pai da! oare de ce!?:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning