![]() |
Re: sunt nou in clubul vostru ! !
nu sunt decit 2 turbate in buc deci stam prost la capitolul tuning:)
|
da' oricum avetzi destule aspirate care sa vina din spate..asha ca nu statzi chiar asha rau, nu te mai vaita degeaba..
|
dap la bucuresti se poarta moda turbo la craiova dubla carburatzie mie mi se pare mai marfa dubla carburztaie
|
aspirate.............sau turbate... sa traga bine...:D ... asta e tot ce conteaza;)
|
Quote:
|
Quote:
|
...deci e clar!!! e_max trage la craioveni!!! :):):)
|
Quote:
hai magos...cand iti faci oltcitu...in bucuresti :D .bafta |
e_max iti pot spune din proprie experienta cum e sa mergi cu turbo .. am mers cu VYP`u (multumiri lu` bogdan) e senzatie unica ... pana sa merg cu VYP`u, senzatia pt mine a fost un kavasaki ninja la 190 km/h... acum mi sa schimbat parerea despre senzatie ... poate la aspect arata mai bine dubla carburatie, dar la performanta ramane turbo
|
.....aaaa...nu am stiut ca se poate monta turbo pe Oltcit..! ! ! !....eu am o turbina de la o Lancia Prisma pe care am avut-o...(diesel).....chiar se poate monta ???????....spuneti-mi si mie ...la cine sa ma duc aici in Buc stie cineva sa monteze..? ? .....si cam ce modificari ar suferii motorul???...din cate am citit pana acum ...SENZATZII ! ! .....astept cu nerabdare un semn de la voi ...am intzeles ca proprietarii de Oltcituri din Buc se intalnesc vinerea pe la 22:00 pe la Academia Militara pe acolo pe undeva....??
|
Quote:
...astept un semn de la tine ... |
in fiecare vineri la academie
|
Quote:
...sa pot fugii de la serv 30 de min ....k sa putem sta de vrb... ...astept sa-mi spui km pe la ce ora ...si un punct de intalnire acolo pe platou ...eu am sa vin cu o duba Sprinter galbena...sticarita toata cu ..Libertatea,Ev Zilei, Pro sport ...etc ... ...astept un semn de la tine...;) |
ai pm de la mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning