Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   sunt nou in clubul vostru ! ! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/41758-clubul-vostru.html)

bogdanlascu 15-06-07 16:42

Re: sunt nou in clubul vostru ! !

nu sunt decit 2 turbate in buc deci stam prost la capitolul tuning:)

mistreku 15-06-07 19:57

da' oricum avetzi destule aspirate care sa vina din spate..asha ca nu statzi chiar asha rau, nu te mai vaita degeaba..

e_Max 15-06-07 22:38

dap la bucuresti se poarta moda turbo la craiova dubla carburatzie mie mi se pare mai marfa dubla carburztaie

bodyspeed 16-06-07 16:25

aspirate.............sau turbate... sa traga bine...:D ... asta e tot ce conteaza;)

bogdanlascu 19-06-07 23:39

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 950434)
dap la bucuresti se poarta moda turbo la craiova dubla carburatzie mie mi se pare mai marfa dubla carburztaie

oare? de ce? sau sunt strugurii pre acrii?

e_Max 22-06-07 23:22

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 956816)
oare? de ce? sau sunt strugurii pre acrii?

nu e vb de strungari e vb de ordine sub capota numi prea plac multe furtunaraie ok imi plac da sa nu fie incurcate ,mai in ordine asa carburatzia dubla arata mai misto parerea mea;)

Magos 26-06-07 02:11

...deci e clar!!! e_max trage la craioveni!!! :):):)

bodyspeed 26-06-07 08:49

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 966909)
...deci e clar!!! e_max trage la craioveni!!! :):):)

dap... mai nu aici.. s-au facut.. cele mai.. tari.. oltcituri.
hai magos...cand iti faci oltcitu...in bucuresti :D .bafta

Ja_Rule 27-06-07 13:01

e_max iti pot spune din proprie experienta cum e sa mergi cu turbo .. am mers cu VYP`u (multumiri lu` bogdan) e senzatie unica ... pana sa merg cu VYP`u, senzatia pt mine a fost un kavasaki ninja la 190 km/h... acum mi sa schimbat parerea despre senzatie ... poate la aspect arata mai bine dubla carburatie, dar la performanta ramane turbo

JuniorvonHabox 29-06-07 19:48

.....aaaa...nu am stiut ca se poate monta turbo pe Oltcit..! ! ! !....eu am o turbina de la o Lancia Prisma pe care am avut-o...(diesel).....chiar se poate monta ???????....spuneti-mi si mie ...la cine sa ma duc aici in Buc stie cineva sa monteze..? ? .....si cam ce modificari ar suferii motorul???...din cate am citit pana acum ...SENZATZII ! ! .....astept cu nerabdare un semn de la voi ...am intzeles ca proprietarii de Oltcituri din Buc se intalnesc vinerea pe la 22:00 pe la Academia Militara pe acolo pe undeva....??

JuniorvonHabox 08-07-07 04:25

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 949981)
nu sunt decit 2 turbate in buc deci stam prost la capitolul tuning:)

....salut !....cum pot da si eu de tine ..? ?....imi potzi da un nr de tel ..?..vreau daca potzi sa ne vedem sa stam de vorba despre pasiunea comuna pe care o avem majoritatea celor ce suntem aici pe forumul asta ...sau sa-mi spui pe unde te pot gasii in timpul zilei < eu lucrez de noapte >....
...astept un semn de la tine ...

bogdanlascu 09-07-07 22:21

in fiecare vineri la academie

JuniorvonHabox 11-07-07 16:20

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 989955)
in fiecare vineri la academie

....cam pe la ce ora.. ? ?....dupa cum ti-am mai scris eu lucrez de noapte ....am totusi noroc ca sunt ..aprox.....aproape de Academie ....
...sa pot fugii de la serv 30 de min ....k sa putem sta de vrb...

...astept sa-mi spui km pe la ce ora ...si un punct de intalnire acolo pe platou ...eu am sa vin cu o duba Sprinter galbena...sticarita toata cu ..Libertatea,Ev Zilei, Pro sport ...etc ...
...astept un semn de la tine...;)

bogdanlascu 11-07-07 19:47

ai pm de la mine

All times are GMT +2. The time now is 10:53.

- Copyright 2026 4Tuning