![]() |
Re: In memoria lui Ciupy
desi nu team vazut de foarte mult timp verisorul meu...imi pare foarte rau pentru faptul k ..teai stins din viata intrun mod foarte tragic..am auzit multe lucruri bune despre tine Razvane (Ciupy)..iti doresc odihna vesnica printre ingeri.Dumnezeu sa te ia in grija Lui.vei ramane mereu in inimile noastre.si intotdeauna ne vom aminti de tine cu dragoste.Condoleante parintilor tai.Dumnezeu sa ii ajute sa treaca cu bine peste aceasta tragedie.In schimb pe acel nemernic care tia luat viata Dumnezeu il va pedepsi.:sad: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Maine la ora 1 la cimitirul din sangeorgi il vom conduce pe Ciupy pe ultimu sau drum pe aceasta lume catre una mai buna.
|
Am citit pe site la pro tv ca cel care i-a omorat pe cei 2 este cercetat in stare de libertate desi avea alcolemie peste 1 la mie,0,70 in aer expirat.Cum se poate asa ceva?.Il cunosc foarte bine pe cel din dreapta din Solenza si il stiu si pe soferul Solenzei,nici ei nu au scapat foarte vesel,cel din dreapta are splina scoasa si a iesit din spital abia acum 2-3 zile.Sper ca mai exsta lege in tara asta si ca va fi respectata.Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru cei care considera condusul cu viteza o distractie.
|
Una este sa ii dai in gura la masina, cu totul alta e sa nu fi atent sau chiar baut/beat...prefer sa dau de 10 vitezomani decat unul beat...
|
Nu i-am cunoscut, dar mi-as fi sorit sa-i cunosc, sunt sigur ca erau foarte de treaba si nu meritau soarta aceasta. Soferii care conduc sub influenta alcoolului ar trebui pedepsiti mult, MULT mai aspru, si in caz de accident soldati cu decedati, inchisi. Cum au zis multi, legea din Romania este pe nicaieri. CONDOLEANTE FAMILIILOR INDURERATE SI A CUNOSTINTELOR APROPIATE
|
Imi pare foarte rau k a murit verisorul meu .De fiecare data cand ma duc la biserica aprind o lumanare pt. el.Cand am auzit lucrul asta oribil m-am gandit ca ce om poate fi asha de neshtiutor.Imi pare foarte rau.....R.I.P. Ciupy(Razvan):cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning