![]() |
Re: cielo
De ce sa nu mearga ??Tre sa modifici un pik aia pe care se monteaza si merge orice :P.Schimba si pe fatza ..eventual iatzi niste MTX pe fata de 100 mm iar pe spate tot MTX de 165 sau de 200 mm .
Ia d`aci http://www.***********/ gasesti tot ce vrei 8) |
pai asta e faza k eu aveam de 20 cm ... dar nu ma lasa tata sa tai aia...plm k e masina noua si nu s apuca sa o taie...si prostii din astea...k asa aveam dif bunicele :) ... :|
|
Da nu tre sa o tai mah .Nu mai pui capacu ala care il are de la boxele orginale si pui boxele astea pe care le ai cu capacele lor ;).Nu tre sa tai nik
Vezi ca ai pm cu siteu ala pe care gasesti tot ce vrei |
si faci mare tiganie daca nu tai sa intre fix in locas.pune de 10 pa fata si 165 pe spate. recomand MTX ca am pe masina si suna super
|
1. nu am originale...am luat masina fara...
2. incercai azi tot...cele de 20 de cm nu imi intra....:( ramane km 1-1.5 cm afara...si mi-ar trebui nijte inele de diferenta |
Eeeee trimite un pm cu id tau de mess si iti explic acolo cum se face ;)Iti arat si poze
|
hehehe stiu
asa`m facut si eu am taiat treaba aia nu mult vreo 5 milimetrii pe ici pe colo. si am taiat in asa fel incat atunci cand pun cutia la loc sa nu se vada :P poti taia linistit pentru ca nu va depasi locul unde culca cutia acuma mi groaza sa desfac un difuzor sa`ti arat. da pune ceva de firma in cutie si scapi de probleme :P |
pana la urma imi montai 2 dif sony xplod de 17 cm...si sincer sunt multumit cum se aude pt moment :)
sper ca cele din bord sa tina k si xplod-urile sa nu mi s arda...app...daca stiti...cam cati w au cele din bord sa stiu sa nu dau prea mult in ele :D |
au cam 15w alea din bord, Electronica ;) sunt bunicele, dar da-i fader mai pe spate, asa se face mereu.
|
ms mult
acum doar ce imi pusai inchiderea centralizata,alarma ( bine am o prob cu ea ca 3 sa ii schimb senzorul ala ca nu merge...asa ca am numai inchidere,maine dim si alarma :D ) si imi pusai si la porbagaj sa il deschid din telecomanda si bine inteles maine trebuie sa pun si butoanele alea de la usi care aprind lampa centrala ca astia de la daewoo fac economie :D...si...dupa inscriere geamurile electrice!!! |
electronica?
pe a mele scrie daewoo pe toate si culmea erau de 60w fata 8omi si 60w spate 8omi. erau alea originale...mai demult de puneau mai de calitate ca acuma? |
Quote:
|
Quote:
|
mai dadui 120 ron pe inchidere si alarma ( dar iti zisai am probleme cu senzorul ala...nu s poate regla si ramane p f sensibil) , amandoua noi!
iar montatu lor ma costa 150 ron, dar asta include si pretul la butoanele alea ( cica e vreo 3-4 ron unu) si motorasul din spate de la porbagaj si senzorul p care mi-l da maine tot asta cu care am montat-o!!! deci totul 270 ron xcum mult mai ieftin decat 500 ron cat imi cereau la polystar!!! |
cum ma 150 ron montatul alarmei si al inchiderii??? si inclus si deschiderea portbagajului....scuza-ma, dar eu pe asta nu o cred orice ai zice. daca imi mai zici ca ai pus si nu stiu ce marca de alarma....cu 120 ron....deja o dam in povesti.
pai in tot Bucurestiul nu gasesti montaj la alarma mai ieftin de 80-100 ron, ma refer la o firma care se respecta, nu la toti "priceputii la toate". Deschiderea portbagajului e si aia cam 100 ron, inchiderea centralizata cam 150 ron minim...fa si tu totalul, seamana cu ce zici tu? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning