Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   un cielo alb! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/41602-cielo-alb.html)

AL13N 07-09-07 02:12

Re: un cielo alb!

Sal oameni buni...Fratilor vad ca va certati aici aiurea pt un amarat de eleron...Tot spuneti ca e mare si e naspa...daca vreti mic puneti eleron dala mic gen bmw m3...Dar parerea mea ca un eleron mare nu e neaparat urat...Si ca sa va demonstrez ..pt mine...daca o sa am vreodata Cielo al meu eleronu asta o sa-l pun...http://www.c-westusa.com/gtwing/gtwing1.asp...(modelul GT Wing I)
Astept pareri...Bafta:D

tzestos 08-09-07 19:26

eleronul arata f bine:shock: .as pune si yo unu daca as gasi de cumparat la noi

Stefan205 10-09-07 20:18

scuze k o zic da arata najpa

dexter_20 15-09-07 03:03

2 Attachment(s)
masina a primit un nou sistem de evacuare si niste jante pe 14"

quick_5hifter 15-09-07 03:29

La naiba! Bara era prinsa cu...SILICON??? :rolleyes2 :shock:

Omule, trebuie sa te apuci serios de masina...hai ca jantele sunt ok, evacuarea e ceva util, dar mai bine o lasi stock pe-afara decat asa (bara - acum o vad mai bine - e executata probabil noaptea in bezna, sub apa, cu un pistol la tampla "meseriasului"....altfel nu-mi explic de ce a iesit asa rasucita....iar montajul ti l-au facut baietii de la termopane??).

Lasa-l incolo de eleron, ala ar trebui sa fie ultima problema. Ocupa-te de ceea ce ti se pare ca nu e facut cum trebuie, dar uita-te cu atentie!

Snapy_xxl 15-09-07 09:47

Acu sa nu crezi k quick_5hifter iti zice in nume de rau da' si yo sunt de aceiasi parere. Bara este "putin" shiuie. Si ce e cu golu ala dintre aripa si bara? A, posibil sa fie pusa temporar k sa vezi cum arata. Succes mai departe!

Stefan205 15-09-07 14:35

noaptea arata mai bine

kamikaze69 27-12-07 19:23

ai mult de munca la cielo asta alb ca sa iasa ceva k-lumea

tzestos 30-12-07 21:49

bara nu e rpinsa cu silicon si a fost montata intr-o fuga si nu a fost finisata deloc.in primavara dupa ce trece frigul vreau sa o finisez,sa imi pun si spoilerul spate si sa o vopsesc pe toata ca sa fier aceeasi culoare.faza e ca banii vin cu putinul.asta e.bafta

kamikaze69 30-12-07 22:28

tzestos cauta cielo meu e complet akuma lucrez sa modific bara fata ca deja o are cam toata lumea e identica cu a ta masina mea o gasesti akolo prezentata in clubul cielo :) oricum bafta la modificat si e mai bine mai incet si bine decat repede si prost si grija cu injectia becul trebe sa stea stins am postat despre asta akolo..sa cureti injectoaterele gasesti o solutie in omv e f buna pt injectoare o bagi in benzina dar la tine sar putea sa ai un injector defect :(

tzestos 30-12-07 22:40

poi oricum vreau sa schimb toata rampa de injectoare ca sa nu fie problema

dolb 13-03-08 11:33

Quote:

Originally Posted by tzestos (Post 908955)
as vrea si o parere de la voi pt cielo meu care de abia a intrat intr-un proces de tuning.ms mult

arata bine masina DAR:
1. eleronu e naspa, incearca un eleron TIP M
2. pleoapele alea ( sau tentativa de pleoape ) nu dau deloc bine, mai bine iti prelungesti capota
3. mastile de la stop iarasi nu imi plac , mai bine faci cu autocolant tot stopul alb ( sau negru ), ori iti iei niste stopuri clare ( pt cielo gasesti la 350-400 ron tin minte )
4. scoate autocolantul ala cu tentativa de flacara!
5. geamuri fumurii / vopsita toata ALB PERLAT

dolb 13-03-08 13:22

by the way! am uitat, nu vrei niste JANTE pe 15" cu cauciucuri NOI NOUTE? sunt pe 5 prezoane ( nu stiu cate prezoane are CIELO )

Snapy_xxl 13-03-08 13:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1421698)
by the way! am uitat, nu vrei niste JANTE pe 15" cu cauciucuri NOI NOUTE? sunt pe 5 prezoane ( nu stiu cate prezoane are CIELO )

Cielo are 4x100...

tzestos 20-03-08 19:24

5 Attachment(s)
tin sa va anunt ca bara o sa fie schimbata deoarece am rupto pe toata la o liniuta.mi-am luat si eleron nou.mi-am dat comanda de bara fata si spate(HOMEMADE) si dupa o bag in service la vopsit.o sa ii pun stopuri clare,faruri cu sticla clara si folie pe geamuri ca nu vreau sa o umblu cu toate draciile

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning