![]() |
Re: Bertone Super!!!
Quote:
|
2 Attachment(s)
cred ca astea sunt
|
arata bine, ar da bine pe bertone, da 1100 mi se par cam scumpe...
|
poate ii face si dany un pret mai bun :)
|
stopuri cu led nu... angel eyes da.. nu tre nimic evident ma e decapotabila astea nu-s facute sa fie tunate ci cat mai lucioase si normale
|
tot am incercat sa ma abtin, dar vad ca toti sunteti cu angel eyes, de ce nu vreti sa intelegi odata ca angel eyes-ul este doar pt o singura masina. BMW !!!!!!!!!!!!! pe restul masinilor este un mare kitch !!!!!!!!!!!
si acum sariti-mi toti in cap :lol: |
Bmw rulllzzz adica tu il faci pe liviu kitch????:lol:
Mie unuia imi plac angeleyesurile pe orice masina. |
e frumoasa calibra lu' liviu, am vazut-o live dar am mai spus-o si am sa o mai spun, angel eyes pe orice masina in afara de bmw este kitch, ca si codita de rechin de pe cupola, pe alta masina este kitch
|
fiecare cu gusturile lui..oricum nu pun angel eyes pe asta...pana la urma cred ca ii schimb jantele si gata!!!
|
Codita intr-adevar e kitch pe orice alta masina decat bmw,dar angel-eyes arata bine si pe calibra lui si ar arata bine si pe bertone,arata bine pe masinile care au farurile lunguiete,asemanatoare cu cele de bmw,nu pe logan sau pe mai stiu eu ce cu faruri patrate.
|
angel eyes-ul si coditza de rechin pe orice alta masina inafara de bmw este ca si RS6 pe mercedes, ca M3 pe audi ca 4motion pe bmw.......si exemplele ar putea continua. intr-adevar ele arata bine dar totusi raman un kitch
|
Si concluzia,daca vrei sa iti pui angel-eyes....liviule cumparati bmw:lol:
|
lol...:)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)