![]() |
stau eu cu ea afara :lol: :lol:
|
Baieti, ne vedem diseara, ne strangem sa bem un whiskean, da?Facem adunare si mergem sa dovedim sticla, hai v-am pupat, ajung pe la 22:30 la YURESH
PEACE :peace: |
Pai cu sticla este usor. O bem afara si o dam inauntru afara... :wink:
|
merge fratele tau..de ce crezi ca au inventat negrii hainele largi? .... ca sa profitam noi de el;)
|
Hopa...tre sa las masina acasa. :cry:
|
Are ceva daca apar si eu pe la 1:30-2:00 ???? Ca mai am un baieram si tre sa stau un pic si pe acolo
|
partyyyy!!!!!!!! Let's start de party!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
|
Ok.Deci pe scurt.Super petrecere, super distractie cu 4SS.Mai multe va voi spune maine pt k acum imi este un pic cam greu :D ma bag la somn k maine o iau devreme.Veti vedea si pozele probabil tot maine.
La mai multe Party-uri de genu asta k sunt bine venite.Ciao, si cine nu a venit nu site ce a ratat. |
moooooooor .ataaaaaaaaaaaaaat . [artyyyyy4ss powahhhhhhhh
deci...nu pot sa scriu , ma credeti ? M-A IMBATAT MOXXU !!!!!!!!!!!!! EL E DE VINA !!!!!! EU LA 7 tre sa fiu in picioare sunt 4 ore dacanu ma inseala matematica la ora asta, SUNT ORB !!! YURESH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! dak reusesc sa infig USB`u in camera atunci aveti si poze deasta seara daca nu .. nu... nuu pwla mea, astia acum oardprin oras ,nu`i corect.. eu de abiavad ce scriu , super petrecere.... sunt prea ametit casamai sciru mii de scz daca am deranjat ep cineva asta seara, si la ora 7 dimineatxa sunati la 0720 210 593 sa ma treziti cabaetii din cta... asteapta.. v-am pupat , noapte buna |
Hehehe...cam rau aseara Santos. Cum ai reusit sa ajungi asa?? :lol: Noroc ca am facut cateva poze, sper sa te minunezi si tu de ele cand te trezesti.
Eu am ajuns la 6.00 acasa si uite ca m-am trezit pe la 11.00. |
Am o poza pe tel kare tre sa o dau jos cu SANTOS pe Magheru (ametit rau)
|
Macar a luat taxiul?? Sau a facut tot drumul pana acasa pe jos. Eu l-am lasat la taxiul de aici nu stiu ce sa mai zic.
|
santos, iar te-ai facut p**a ?? :lol: :lol:
bagati si voi ceva poze pentru astia care au stat acasa ... |
8 Attachment(s)
dai un suc...
imi cad ochii`n..... gura... si totusi stau sa-ti pun tie pozele... |
8 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning