Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 22-02-08 19:35

Re: Drobeta Turnu Severin

Mi`a venit LEON`u :dance::dance::dance: ... sunt super happy :drunk: o sa pun poze maine pentru ca acum trebuie sa plec la un majorat ... va salut .... :pistoles:

DoDo NSL 23-02-08 10:24

3 Attachment(s)
a mai aparut o jucarie in oras ... care o sa faca furori ... apartine unui foarte bun prieten ... OPEL CALIBRA !!!

DoDo NSL 24-02-08 10:57

7 Attachment(s)
cateva poze cu LEON`ul ...
8)

nxtaz 24-02-08 16:35

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !
imi place mult turometrul ca sta vertical, ce motor ai pe leon ?
iar calibra aia...chiar am vazut-o azi :)

DoDo NSL 24-02-08 17:05

mersi pentru urare ...
* "Leonica" are motor micutz ... 1.4 16v 85cp , o sa intre saptamana viitoare la munca ... "scoala de soferi" :( si mai mult a fost luat pentru consum ... si`asa consuma putinel cam mult pentru motorasu lui ... :oops:
* Calibra e a unui bun bun prieten .. 2.0 SFI 16v ... m`am dat putin cu ea .. pot spune ca e jucarie buna ! 8)

DoDo NSL 26-02-08 20:15

baietzi ... o intrebare destul de importanta .. ce a`ti spune daca la vara am face o asocietie motorsport ? un club ;) .. v`ati baga? sau poate o filiala a unui club deja existent in tara... ? v`ar tenta ? o sa ma interesez de conditiile necesare si alte lucruri ...

DoDo NSL 29-02-08 16:08

Nu`si mai prezinta nimeni masinuta din Dr Tr Severin , sau de oriunde din Mehedinti ? 8)

DoDo NSL 02-03-08 15:36

1 Attachment(s)
un Golf 3 care urmeaza sa treaca printr`o modificare majora ... 2.200 cm si 250 cp !!!

RobertGadau 10-03-08 11:07

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1366495)
si inca ceva ... esti din Severin .. de ce nu iti prezinti si tu masina ? :-D daca e sa avem sectiunea noastra o sa trebuiasca sa ne prezentam si masinile .. nu :-)) .. /\\LEX si tu trebuie sa faci la fel !! :D

O sa imi prezint si eu masina:idea:...acum abia ce a iesit din service dupa un accident suferit in decembrie . Este in procesul de reparatie A-Z.Acum sunt la servici si deseara cand ajung acasa o sa postez cateva poze.Salutare!!:-)

C_ME_GLOW 12-03-08 14:18

si eu sunt tot din severin si ar fi ok sa facem intalniri intre noi...dar legat de un club mai greu...pt k nu avem masini kre sa merite sa faca parte din asa ceva...eu unul nu am...si ma gandesc k cei kre detin asa ceva in severin nici nu se gandesc la intrarea intr'un club...si cred k ar fi ok sa postati si voi id'urile voastre sa mai vbim...peace

nxtaz 12-03-08 15:20

pentru a face parte dintr-un club e mai importanta pasiunea decat masina...zic eu..poate la momentul respectiv nu iti permiti altceva.
sunt de acord cu ideea cu intalnirile.

DoDo NSL 12-03-08 20:48

ma bucur sa vad ceva activitate....

am vorbit cu Golfuletz ... din > NoSpeed Limit < si i`am trimis si mail lu` FLORICA ... sa vedem ce facem , daca putem.. de saptamana viitoare m`apuc sa umblu prin oras sa vad cam cine ar fi interesat ...

Bafta !!

DoDo NSL 13-03-08 20:05

5 Attachment(s)
primele masini care s`au oferit sa se inscrie ....

C_ME_GLOW 15-03-08 03:02

m'as inscrie si eu dar momentan masina kre o conduc nu are mai nimik de aratat asa k ma abtin...dak se reuseste ceva am sa incerc la vara sa fac cate una alta p la ea...pana atunci privesc si va urez bafta la infiintare...app...nu credeti k ar fi ok sa se organizeze intalniri?...intreb si eu...

C_ME_GLOW 15-03-08 03:08

app...scuze de dublu-post...o sa se deschida un magazin cu accesorii tuning pe splai colt cu crisan in curand...asta pt cine e interesat:)

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning