![]() |
Re: Bimmerfest 2007....
la intalnirile astea pe care tot le propuneti or sa vina 2-3 bmw-uri (daca or sa fie si alea)
la bimmerfest or sa vina zeci, poate peste o suta (anul tercut au fost ~90 daca nu ma insel, deci e posibil sa fie mai multe anul asta :P) nu inteleg de ce nu faceti topicuri separate pt intalnirile astea.. 4tuining days, vama veche,etc. |
Salut ,
Am vazut si eu topicul respectiv si mi-am dat cu parerea , nu trebuia sa te ambalezi asa. In alta ordine de idei , Vama e plina de Bmw-uri in fiecare weekend si nu numai. Mie mi s-a parut o idee buna , mai schimbam o parere , una alta , ne mai luam la bataie ,... ca nu vine lumea e treaba lor.De ce dracu` se mai agita toti d-amp...lea atunci? Era frumos(a) totusi , o intalnire , indiferent unde era , exceptand bimmer fest-ul. Daca nu va permiteti ... e alta treaba.Hai sa vad , daca v-am luat asa psihologic , ce mai ziceti... ca Bmw-uri aveti de altfel |
Quote:
|
Quote:
|
ma scuzati ca ma bag shi eu dar e ideea sa fie cat mai multe masini ...nu?,sa ma corectati dak ma insel,parerea mea e ca undeva la mijloc ar fii oki,sincer vreau sa merg shi eu la mare dar sa merg de 2 ori pan acolo anul acesta cu masina....sant niste costuri suplimentare,sau e bimmerfast doar pt sudul tarii?,ma scuzati nu am vrut sa fiu arogant dar dak vrei sa faci ceva calumea tre sa te gandesti shi la altii nu doar la tine...
|
deci pana la urma pe ce data e bimmerfest?
|
Pana la urma se mai merge undeva luna asta?
Si cand? Si stati asa ca era sa uit: mi-a zis cineva ca eu am doar 150 km pana-n vama si unii 300 , 600 sau chiar 1000 si prefera Hanul Piratilor.Pai la 1000 km mai conteaza 50 , ce dracu`? Si pana la urma eu sunt satul de mare si ca sa nu mai zica unii ca-i intalnire pentru sudul tarii hai s-o facem la Satu Mare:D .Eu vin si acolo.SI IDEEA CU MAREA N-AM SCOS-O EU. DECI UNDE MERGEM? |
deci s-a hotarat ceva ? chiar ma intereseaza .. vreauuuuuu bimmerrrrr festtttt 2007 :rolleyes2
|
Cand o sa se hotarasca, o sa aflam cu totii... nu numai tu vrei bimmerfest.
|
corect .. am fost cam egoist cand am zis ca 'vreau' :D sunt multi fani/proprietari BMW in tara si asta necesita o reformulare din partea mea : vrem bimmer fest 2o07 :D
|
Da, chiar vrem.!
|
oki toata lumea vrea dar ceva fapte,spune cineva ceva :unde,cand,cum...
|
in cautare de sponsori.. inca putina rabdare va rog
|
oki merci shi scuze de nerabdarea mea....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning