Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club NUBIRA (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/41299-club-nubira.html)

speed lover 18-01-08 13:55

Re: Club Daewoo Nubira

aczr de unde ti-ai luat ornamentele de bord si parca ai si la usi
te rog

NSL_Steffy 21-01-08 07:17

masina aia nu e luata din romania si e alt nivel de echipare decat cel cu care sunteti voi obisnuiti, are si clima

vladiopa 28-01-08 08:24

1 Attachment(s)
Salutare tuturor

Inainte de toate vreau sa spun ca va admir tuturor Nubirele, mai tunate sau mai simple, oricum faine toate. Atasez si eu o poza cu a mea (as spune la sectiunea "simple" :-P )

Apropos, cati posesori de Nubira s-au strans pana acum ? Se vorbea la un moment dat si de o intalnire pentru la vara.

flo23arad 18-02-08 18:11

1 Attachment(s)
sal..asta e nubirutza mea...dar a mai suferit niste modificari!...akm are o lama de golf 5 GTi si praguri de mercedes C220,am sa pun poze la sfarsitu saptamani knd va fi gata!..;)

23jon 22-02-08 10:06

Am si eu nubira :P acuma ma gandesc sa bag muzica si apoi jante

Snapy_xxl 22-02-08 10:16

Poi baga niste poze pt inceput ;) Dupa cum se vede, pe aici nu e mare aglomeratie :(

flo23arad 23-02-08 17:54

4 Attachment(s)
na gata masina!!!...az am scos-o de la vopsit

vladiopa 25-02-08 14:04

Salut

Discutam si probleme de mecanica etc sau punem doar poze cu elemente de tunning ? Ca eu as avea cateva intrebari dar nu vreau sa fiu off-topic

Multumesc

RoNy 25-02-08 17:50

Va salut si mult respect...:D

flo23arad 26-02-08 19:21

zi zi ce probleme ai ca poate te ajuta careva(cei care se pricep)

ionutz057 08-03-08 08:30

6 Attachment(s)
baiet mai pun si eu cateva poze ca asa am promis

Aczr2 08-03-08 09:04

Va rog frumos sa ma scuzati pentru absenta mea....am uitat parola de la ,,Aczr'' si am facut Aczr2.....sper ca nu au pierdut mult...Va multumesc

vladiopa 10-03-08 19:09

Quote:

Originally Posted by flo23arad (Post 1385029)
zi zi ce probleme ai ca poate te ajuta careva(cei care se pricep)

OK, daca s-a dat verde la intrebari am si eu o problema si poate imi explica cineva ce si cum. Am o Nubira II luata anul trecut iar acum vreo 2 luni a inceput sa-mi zdrangane ceva in bord undeva in spatele ceasului. Nu stiu ce este, nici macar nu stiu cum sa desfac alea pe acolo ca sa ma uit ce poate fi. Stie cineva cum pot rezolva?
Si inca o treaba: la voi cat consuma fratilor ca pe mine m-a bagat in faliment, imi e si teama sa mai verific kilometrajul atunci cand fac plinul. Am inteles ca are oarece legatura cu termostatul care la Nubira se cam blocheaza in pozitia deschis iar lucrul asta nu permite incalzirea motorului. La mine indicatorul de caldura sta pe undeva aproape de a doua liniuta (cam jos fata de alte masini). E normal sa fie asa ? Nici caldura nu prea am in masina. Am auzit unii laudandu-se ca le-a mancat in oras undeva intre 9 si 10% ori mie imi este greu sa cred asta.

Merci anticipat pentru raspunsuri

flo23arad 10-03-08 19:50

Quote:

Originally Posted by vladiopa (Post 1414742)
OK, daca s-a dat verde la intrebari am si eu o problema si poate imi explica cineva ce si cum. Am o Nubira II luata anul trecut iar acum vreo 2 luni a inceput sa-mi zdrangane ceva in bord undeva in spatele ceasului. Nu stiu ce este, nici macar nu stiu cum sa desfac alea pe acolo ca sa ma uit ce poate fi. Stie cineva cum pot rezolva?
Si inca o treaba: la voi cat consuma fratilor ca pe mine m-a bagat in faliment, imi e si teama sa mai verific kilometrajul atunci cand fac plinul. Am inteles ca are oarece legatura cu termostatul care la Nubira se cam blocheaza in pozitia deschis iar lucrul asta nu permite incalzirea motorului. La mine indicatorul de caldura sta pe undeva aproape de a doua liniuta (cam jos fata de alte masini). E normal sa fie asa ? Nici caldura nu prea am in masina. Am auzit unii laudandu-se ca le-a mancat in oras undeva intre 9 si 10% ori mie imi este greu sa cred asta.

Merci anticipat pentru raspunsuri

la nubira mea (modelul 1)ceasurile sunt prinse cu niste suruburi care ar trebui sa se vada!(nush cum e la modelul 2! cat despre consum eu am vreo 10% de benzina, si vreo 11% de gaz in oras!

vladiopa 25-03-08 13:44

Ziceam ceva mai sus de consum. Am schimbat statia de la care alimentez. Acum e conform prescriptiilor. Mi-a zis si mie un taximetrist ca unele pompe sunt decalibrate, intentionat sau nu

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning