![]() |
Re: Club Daewoo Nubira
aczr de unde ti-ai luat ornamentele de bord si parca ai si la usi
te rog |
masina aia nu e luata din romania si e alt nivel de echipare decat cel cu care sunteti voi obisnuiti, are si clima
|
1 Attachment(s)
Salutare tuturor
Inainte de toate vreau sa spun ca va admir tuturor Nubirele, mai tunate sau mai simple, oricum faine toate. Atasez si eu o poza cu a mea (as spune la sectiunea "simple" :-P ) Apropos, cati posesori de Nubira s-au strans pana acum ? Se vorbea la un moment dat si de o intalnire pentru la vara. |
1 Attachment(s)
sal..asta e nubirutza mea...dar a mai suferit niste modificari!...akm are o lama de golf 5 GTi si praguri de mercedes C220,am sa pun poze la sfarsitu saptamani knd va fi gata!..;)
|
Am si eu nubira :P acuma ma gandesc sa bag muzica si apoi jante
|
Poi baga niste poze pt inceput ;) Dupa cum se vede, pe aici nu e mare aglomeratie :(
|
4 Attachment(s)
na gata masina!!!...az am scos-o de la vopsit
|
Salut
Discutam si probleme de mecanica etc sau punem doar poze cu elemente de tunning ? Ca eu as avea cateva intrebari dar nu vreau sa fiu off-topic Multumesc |
Va salut si mult respect...:D
|
zi zi ce probleme ai ca poate te ajuta careva(cei care se pricep)
|
6 Attachment(s)
baiet mai pun si eu cateva poze ca asa am promis
|
Va rog frumos sa ma scuzati pentru absenta mea....am uitat parola de la ,,Aczr'' si am facut Aczr2.....sper ca nu au pierdut mult...Va multumesc
|
Quote:
Si inca o treaba: la voi cat consuma fratilor ca pe mine m-a bagat in faliment, imi e si teama sa mai verific kilometrajul atunci cand fac plinul. Am inteles ca are oarece legatura cu termostatul care la Nubira se cam blocheaza in pozitia deschis iar lucrul asta nu permite incalzirea motorului. La mine indicatorul de caldura sta pe undeva aproape de a doua liniuta (cam jos fata de alte masini). E normal sa fie asa ? Nici caldura nu prea am in masina. Am auzit unii laudandu-se ca le-a mancat in oras undeva intre 9 si 10% ori mie imi este greu sa cred asta. Merci anticipat pentru raspunsuri |
Quote:
|
Ziceam ceva mai sus de consum. Am schimbat statia de la care alimentez. Acum e conform prescriptiilor. Mi-a zis si mie un taximetrist ca unele pompe sunt decalibrate, intentionat sau nu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning