![]() |
Re: mercedes cl 500 vs. orice alta masina ce costa 140.000E
Ultimul meu post aici , nu vreau sa stric topicul omului.
In primul rand, nu vad ce cauta S8 in versului asta, m-ai ales dupa ce s-a specificat ce se doreste de la masina. Un S8 e ca un S AMG , o limuzina puternica de lux, dar nu iese in evidenta prin aspectul aparte ca si CL-ul. R8 V10 biturbo ? Ar sarii deja peste Gallardo, probabil V8-ul actual turbo sau biturbo. In fine, e offtopic discutia asta, dar si asa , R8-ul pare cam mic la interior si nici nu are luxul unui CL. |
Nu strici topicu omului...:)Dar o sa apara R8 V10 Biturbo cu siguranta...
Vad ca nu suntetzi multumiti de nicio alegere de a mea....hmm....cu siguranta nu o sa fie gasita o masina care sa faca parte din aceasi clasa cu CL...fiecare isi spune parerea despre ce masina ar vrea...''cl 500 vs. orice alta masina ce costa 140000 euro''.Eu asa deduc de aici...poate ma insel...:!: poate ar mai fi si porsche panamera...cine stie ce o sa se intample pana atunci...;) |
Citeam intr-un catalog auto si toate tipurile de masini aveau alternative precum C classe - Seria 3 - A4, insa la CL era scris "Alternative: niciuna" cred ca asta spune tot!
|
Am condus noul CL500 pe mine nu m-a impresionat. Nu zic ca e masina rea dar nu e ceea ce ma asteptam sa fie. Oricum fata de S e mult superior asa ca cei care recomanda S nu stiu ce vorbesc.
Mi-au placut sunt scaunele care se pliaza in curbe si "te tin" sa nu cazi, sistemul distronic care te anunta daca cel din fata ta franeaza si tu nu esti atent, confortul, etc. Ceea ce m-a dezamagit a fost motorul care nu trage cum ma asteptam. Referitor la intrebarea omului nu mi-as lua nici decum un S8. S8 iti iei daca esti politician ai furat si nu vrei sa atragi atentia. Dai o caruta de bani si nu te baga nimeni in seama. Eu recomand daca esti mare si gras Continental Gt, este unul de vanzare in bucuresti cu 120.000. Ceea ce eu as prefera ar fi Aston M Vantage, arata bestial, suna incredibil si iti confera imaginiea unui om cu stil , un gentelman. Ar mai fi in aceiasi categorie : 911Turbo (cat de mare ai fi tot ai incapea ) , Gallardo (daca vrei ca toata lumea sa uite la tine si sa te urmareasca prin trafic , Audi R8 (o sa se umple tara de ele si totusi e un Audi). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iau un corvette shi-l tunez la mallet. da-o naibii de limitare la 250 km/h.
|
Vad ca de Aston Martin nu zice nimeni nimic...
Exclusivitate+design+performante ok. :D In opinia mea Astonurile sunt cele mai frumoase masini in productie in ziua de azi. |
cl500 vs sa zicem M6 ata e si dupa prferinte cine vrea lux ia Cl-u nici nu ia M6 da totusi ar trebuie sa fie cl500 AMG
|
Quote:
|
Quote:
cand a zis CL500 AMG poate se referea la CL500 cu pachet AMG, oricum eu nu am inteles nimic din postul lui.. |
[QUOTE=The_Mask;1018859]Numai idiotenii debitezi pe toate thread-urile, si culmea ca nu te vede nici un moderator. "CL 500 AMG" nu s-a produs niciodata, poate CL 55 AMG(modelu vechi) cel nou este doar 6.3 AMG![/QUO
Ma the mask lasa ca le stii tu toate modelele din lume ..bv |
Audi Q7 V12 TDI prefer.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning