![]() |
Re: Renault Clio Symbol Gordini
... poate se refera la symbol ...
|
Quote:
|
Bai reme las-o si u mai jos ca zici ca jeep :))) si niste roti frumoase cu buza sau spitate si se schimba cu totu si cu totu astpectu masiniii ;) ;) ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu chiar vrea sa vad ce o sa iasa..dupa parerea mea ar esi ceva frumos..dar dak tot vrei gordini style cum au zis s ceilalti e indicata o alta masina adica un ranult 5 altceva depinde e alegerea ta.eu iti urez spor la munca in continuare s poate va iesi ceva nice.
|
2 Attachment(s)
incearca alta masina!!! este f greu de modificat...nu se gasesc decat accesorii tuning, credema ca am si yo symbol !!! bn. k ai vointa;)
|
salut, sincer mi se pare interesanta ideea ta, dar nu la clio symbol facut la turci, fara nici o suparare posed tot un clio symbol din 2000 si voi pune in curind poze cu modificarile facute la el dar la sfirsit nu cred ca o sa iasa clio RS oricit m-as stradui
|
topicul asta a atras multe vizualizari doar prin cuvantul gordini din titlu.In rest numai umilinta ce i-ati dat proprietarului.Adevarul e ca clio symbol nu e masina de tunat.Unii nu stiu cu ce se mananca ce zic ei acolo dar le place sa fie bagati in seama.
Si pana la urma de ce v-ati luat de apline5?E asa de greu sa realizati ca nu se referea la modelele sport?Sau acuma daca aveti o masina mai rasarita trebuie sa fiti aroganti? |
Penibil. Si daca tot ne-ai aratat pozele cu acel "Clio Gordini" poate vedeai si tu ca dungile nu merg in jos pe spoiler.
|
4 Attachment(s)
noua mea masina un clio sport cu motor de 1,400 16v 98 cai ,fab 99 .
|
masina a fost vanduta de circa 10luni. am vandut-o unui baiatcare a dat-o dauna! masina e pa! la revedere! topic inchis!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning