![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
Sunte de parere ca, cand ajungi sa iubesti cu cineva din tot sufletul il respecti fara sa vrei! Nu cred ca nu am dreptate!
|
deci sa inteleg k respectul conteaza mai mult decat dragostea...:|:|:|
pfff pai si atunci se poate "intretine" o relatie fara dragoste doar cu respectul???:-? |
Exact Sasha...
Se pare ca lumea s-a obisnuit sa traiasca si sa se multumeasca doar din respect... Am vazut cupluri in care pasiunea... Era ceva de domeniul trecutului.. Iubirea ce altadata ii legase... Nu mai era decat... Un respect pentru celalalt... Si nici unul nu vroia sa renunte... De ce?:shakefist De ce sa renunti la sansa de a fii fericit si a simti ceva profund pentru o persoana?? Ce va face sa tremurati cand ii auziti vocea?? Sau sa simtiti fiori in tot corpul atunci cand persoana vizata va atinge, rosteste ceva sau face ceva?? CE VA FACE?? RESPECTUL???? sau altceva...?:weirdface:weirdface:weirdface Deja ... Aberez... Nu ma bagati in seama... :omfg::omfg::omfg::omfg: |
Quote:
:tenisclap:tenisclap:tenisclap mi`a placut :woowoo::woowoo::woowoo: |
Da, crazy... Stiu...
Dar ma oripileaza situatia... |
pai knd ii zici la cineva "te iubesc" poti si minti :p, asa k respectul ii mai important
|
stii, orict ai incerca sa te minti, iubirea vesnica nu exista.
pur si simplu e o utopie, un basm de adormit copii mici. poti in cel mai rau caz sa schimbi iubitele/iubitii ca sa traiesti vesnic iubire inflacarata, dar daca esti putin mai calculat si mai cumpatat, o sa iti dai seama ca iubirea nu dispare, doar se transforma in altceva, o chestiune mult mai complexa, al carei elemente constituente provin din dragostea aia inflacarata de al inceput. unul din elementele astea constituente este si respectul, esential pentru o relatie fireasca, normala si fara de sincope. de aia eu spun ca e mai important... e greu de crezut, dar cu timpul experienta proprie a fiecaruia dintre noi ne va invata ca asa stau lucrurile in viata... |
Quote:
tot timpul se face comparatzia aia intre dragoste si o flacara atunci cu cat mai intensa flacara ... cu atat mai repede se consuma ;) |
Quote:
sunt f multe persoane d genul "nu las treaba buna ptr pasarea d p gard"...daca am fi toti nebuni si am cauta tot timpul nebunia aia,kre copil ar mai avea familie??? |
...totul a inceput cu dragoste si respect,in acelasi timp! Dragostea a durat... ani buni si nu se va stinge curand(fiindca e vorba de sentimentul ala de care ati auzit doar in povesti).Acest lucru(ca o sa tin in continuare la el) nu ma deranjeaza ... dar in schimb ne-am continuat viatza separat: de ce? fiindca am fost copii fara minte si treptat ne-am permis mai multe, de unde rezulta ca respectul s-a cam dus cu timpul! Cu toate astea, sentimentul a ramas!! O sa recunosc oricand asta ca pe ceva frumos:rolleyes2 ...
Asadar, se poate ca dragostea sa dureze desi respectul de altadata dispare; tocmai din dragoste unul face sacrificii, si spera ca il va readuce pe celalalt pe drumul comun dar uneori e mai greu decat iti poti imagina... Exista cazuri(aici vorbesc de cuplurile vechi, de zeci de ani) in care tot ce mai tine unita familia sunt copiii si respectul reciproc. Fiecare isi doreste ca dragostea din tinerete sa dureze vesnic, dar foarte putini reusesc sa duca flacara aprinsa pana la capatul vietii! |
oho,cate se nasc din respect...
deci...respectul |
Totul se reduce la cat de egoisti sunt cei implicati.
Cu cat oricare din parteneri e mai respectuos si mai iubitor cu atat este mai egoist. Nu exista altruism, exista numai egoism, "oferim" doar pentru ca asteptam ceva in schimb. Respectam pentru ca dorim sa fim respectati .... iubim pentru ca dorim sa fim iubiti , s.a.m.d Ai inteles. O zi buna va doresc. |
Quote:
|
Quote:
|
poti respecta fara sa iubesti
dar sa iubesti fara sa respecti? sa dau un exemplu,iti vine sa iesi intr-un club,dar el/ea a venit de la munca si e obosit/a,ce faci,te duci? daca respecti,mai bine stai cu el/ea in casa si va uitati la un film,ca in fond..nu dispar cluburile daca iubesti,vrei cu el/ea in club in seara aia...dar te duci?daca iubesti?sau iarasi,stai in casa cu el/ea la un film nush...repet ce am zis si la inceputu postului,iubirea fara respect...nu exista io cred ca de aici se si naste |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning