![]() |
Re: Logan TGA .......
deci au venit si amortizoarele......... :D:D:D
si a mai coborat ( nu din cauza la amortizoare ) e si mai joasa acum primele pareri cu amortizoare parca as fi in cart...... imi zdruncina rinichiii/ ficatiiiii....... si cam toate organele interne dar sta pe viraje intr-un mare fel......... in curand noi poze ;) |
frate nu inteleg ce au unii impotriva loganului, ce nu inteleg din fraza ''loganul poate prinde 200/h'', au dovedit o gramada acest lucru dar tot se mai gasesc cate unii cu fraze de genu ''nu are cum domne' loganul sa prinda 200'', treziti-va fratilor la realitate. scuze de off
ps: draguta masina, bafta in continuare |
broscare nu mai topaii atat si schimba gumele repede
|
Quote:
|
Romanu e greu de cap frate ... ce e asa de greu de crezut k un logan de 1,6 + cip sa mearga cu 200 km/h ? ... Am mers cu Logan aproape stock cu 200 km/h si dupa aia am vz cum a stat acel Logan pe langa TGA .. deci cred k ar putea si mai mult Golanul de TGA ..
Bafta TGA-ule si nu te uita in gura la toti idiotii ... |
eu cred ca tga ar putea si 300 + dar nu vrea masina mai mult ..............
|
Ti-am vazut masina pe la Imprimeria Nationala, desi nu sunt fan Logan trebuie sa recunosc ca masina arata foarte bine si mi-a placut in special capota motorului.;)
|
Frumoasa masina....cat te-au ajuns aripioarele alea de pe fata?
|
capota..... trebuie chituita, vopsita........ aripioarele alea au fost ieftine, de pe forum le-am luat nu mai stiu exact cat au fost......
|
misto mashinutza, imi place ca nu ai exagerat aiurea.... succes.. :))
|
masina e de vanzare.......
albastru egee aer, geamuri, proeictoare.... dotari laureate 51.000km reali, fara probleme..... ulei schimbat la 7000km (elf) Dotari suplimentare: -jante aliaj -2 cauciucuri de iarna+jante -bari culoarea caroseriei -pleoape far -geamuri ionizate(autorizatie) -eleron pilot -mp3 sony -boxe ovale JBL, rotunde pioneer(fata) -bord lumina albastru-rosu -lumina scrumiera -suspensie sport (arcuri+amortizoare mai joasa cca7 cm) -evacuare sport -cip tuning de la 90cp la cca 100cp -stergatoare aero... -aeratoare gri (prestige) Masina este in stare f buna..... mai am si suspensia originala + evacuarea.... pret 7000E .... daca am uitat ceva raspund pe forum BONUS o capota cu priza de aer si prelungita peste faruri dar trebuie vopsita..... si putin retusata in fata :D |
Upp de la mine:):)
|
pai ?! ce ai ma nene cu ea de o dai? pacat,ca fuge :D face treaba ... :D spor la vanzare
|
arata bine masina dar poza cu 200 km/h NU ESTE A TA
|
vino si tu cu dovezi nu acuza in aer :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning