![]() |
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
Quote:
|
Quote:
pai ce a ramas de la noi ii puneti la minge ! :P |
A fost super tare, sambata ma prezint si eu alaturi de fratele alex
|
Prezent si eu!!!
|
Quote:
ok .. hai ca incerc sa fac o lista sa vedem cati vom fi Dreaq Squad : 1) Alex 2) Tom 3) BEU 4) Achim 4SS : 1) blowwind 2) prieten blowwind 3) AYF 4) Cosmin 5) GGD Doar astia au confirmat prezenta PE FORUM ... :P |
Echipa de la 4 SS ( aia de baza cu patronul Dany de la fiat, patronul Robert de ceasuri, patronul de GGD, me - directorul ) parca NU mai putea nimeni sa ne de-a jos de la putere ( adica sa ne scoata de la masa ) ... :twisted: :lol:
Oricum a fost super marfa si sa speram ca asa o sa fie si data viitoare chiar mai marfa ca sunt 2 ore ... :rolleyes2 :oops: :idea: |
man .....avem o problema .....sti vine si loa ....si loa e om de baza......:P:P:P cum facem ?!?!?!:D:D:D!!!!! oricum astept o opozitie mai puterinca de la dream squad.....!!!!!abea astept sa vina sambata .....!!! oricum eu vad ekipa 4ss asa :
1) robert 2) AYF (dani) 3) loa 4) sota (daca vine ) / cosmin 5) horia C4 fara suparare pt nimeni !!!eu asa o vad |
:lol:
Quote:
|
hai hai..ciocu mic..yo fac echipele :D:D
|
Quote:
|
promitem sa avem o alta "fatza" de data asta ...nu eram in echipa completa ... si mai eram si accidentati - adica io !
|
Quote:
|
speram sa facem o figura mai frumoasa... eu inca cred in sansa baietilor de a detrona suprematia 4SS ;)
|
Dom director, ne schimbam cand obosim, nu-i problema, n-am pretentie de titular - las ca asa o sa fim mai eficienti pe postul nostru amandoi. Oricum sper sa fiu mai in forma sambata asta si sper sa nu intervina altceva. Vin in proportie de 80%! Si sunt curios sa vad Dream Sqad in formatie completa!
|
ooo domnul Sota... bine "ai venit" si ne vedem sambata pe teren ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning