Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Lamborghini lovers (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/40704-lamborghini-lovers.html)

Bogdan_mb 21-05-07 17:08

Re: LaMbOrgHini LoVeRs

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 912134)
De lux in sensu k e performanta...adik e mult mi performanta la condus...internele sunt mult mai luxoase fata de Ferrari...inceark sa skimbi viteza la un Ferrari 348, dai de skimb k la camion, ambreiajul e prea dur...deci intra greu in viteza..pur si simplu e k si cum ar refuza viteza....gandestete pur si simplu k Ferrai apartine de Fiat si Lamborghini de Audi ...tu ai alege Audi sau Fiat la acelasi pret?

Eh , Lambo apartine de Audi doat de cativa ani de zile , deci nu poti zice ca Audi are ceva traditie cu Lamborghini. Oricum ultimele modele in afara de designul f-u-t-urist nu prea atrag cu nimic, adica un F430 de ex va fi intotdeauna peste Gallardo din orice aspect ;)

EaGle 21-05-07 17:17

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 912363)
Eh , Lambo apartine de Audi doat de cativa ani de zile , deci nu poti zice ca Audi are ceva traditie cu Lamborghini. Oricum ultimele modele in afara de designul f-u-t-urist nu prea atrag cu nimic, adica un F430 de ex va fi intotdeauna peste Gallardo din orice aspect ;)

dah..dar Ferrai la inceput folosea motoare Alfa Romeo, adik modifica motoare Alfa Romeo ...in skimb Lamborghini a avut intodeauna motoarele ei..kiar dak la inceput fabrica tractoare...Lamborghini e mult mai originala...si Ferrai imi place si mie...dar e prea banala....in plus Lamborghini are tractiune integrala....Ferrai in skimb inca studiaza cum sa puna tractiune integrala pe un 612 .....nush,,mie imi place :twisted: Lamborghini:twisted: k la majoritatea de aici!!!

TzuTzu77 21-05-07 17:22

Uite aici un articol care cred ca spune tot in privinta asta:
"Publicatia Forbes propune in acest final de saptamana o privire comparativa a doua dintre cele mai frumoase si notorii masini construitte vreodata. Defapt, punand fata in fata Ferrari 430 si Lamborghini Gallardo sunt puse „la intrecere” doua viziuni, doua scoli de constructie de masini sportive premium si, in ultima instanta, doi vizionari: Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari, creatorii celor doua branduri. Modelele sunt similare din multe puncte de vedere. Foarte important, pretul este aproape similar.

Lamborghini este mai scumpa cu aproximativ 5 mii de euro, insa ce mai conteaza atunci cand masina se apropie de 150 de mii in varianta de baza. Ferrariul este mai rapid cu 2 zecimi de secunda in cursa spre 100 de km/h, insa diferenta nu conteaza, practic, cand sportivelor le trebuie doar 4 secunde sa atinga aceasta viteza.

Viteza de top este aceeasi, dar nici acest „amanunt” nu este relevant daca masinile ating 300 de km/h. Caii putere sau cuplurile motoarelor au valori aproape similare, cu un plus pentru Gallardo care beneficiaza de un motor V10 de 5.0 litri, fata de V8-ul de 4.3 litri al modelului 430.

Evident, survine intrebarea: care e cea mai dintre ele? Ce ati alege daca ati avea posibilitatea? 430 ofera tot ce ii trebuie unei masini de clasa ei, iar Gallardo arata bine si este la fel de rapida. Alegerea este intr-adevar un lucru generat doar de valorile fiecaruia dintre noi. Este momentul in care intervin inevitabil gusturile despre care rareori, poate din pudoare, decidem sa le comentam. "

Eu sincer,gandind la rece, dintre F430 si Gallardo as alege un M6:lol: Si asta pt ca Ferrari si Lamborghini fac masini exotice, care iti fac inima sa-ti stea in loc, au performante incredibile, dar le lipseste practicalitatea, iar la banii astia luxul, in caz ca e sacrificat, e sacrificat doar pt performante. O astfel de masina o alegi cu inima, si numele topicului ma face sa cred ca majoritatea de aici ar alege Lamborghini, inclusiv eu;)

Bogdan_mb 21-05-07 17:25

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 912377)
dah..dar Ferrai la inceput folosea motoare Alfa Romeo, adik modifica motoare Alfa Romeo ...in skimb Lamborghini a avut intodeauna motoarele ei..kiar dak la inceput fabrica tractoare...Lamborghini e mult mai originala...si Ferrai imi place si mie...dar e prea banala....in plus Lamborghini are tractiune integrala....Ferrai in skimb inca studiaza cum sa puna tractiune integrala pe un 612 .....nush,,mie imi place :twisted: Lamborghini:twisted: k la majoritatea de aici!!!

Nu ma pronunt la capitolul traditie, adica fiecare interpreteaza cum doreste, dar sunt de parere ca Ferrari reprezinta ceva in sportul auto de performanta. Referitor la tractiunea integrala, eu zic ca ei nu ar fi optat pentru asa ceva daca nu i-ar fi fortat piata. Parerea mea , un supercar adevarat are tractiune spate ;) dar hai sa terminam cu offtopicul , sa vb de lambo, daca ar fi sa cumpar un lambo, prima optiune ar fi Diablo.

Bogdan_mb 21-05-07 17:38

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 912387)
Uite aici un articol care cred ca spune tot in privinta asta:
"Publicatia Forbes propune in acest final de saptamana o privire comparativa a doua dintre cele mai frumoase si notorii masini construitte vreodata. Defapt, punand fata in fata Ferrari 430 si Lamborghini Gallardo sunt puse „la intrecere” doua viziuni, doua scoli de constructie de masini sportive premium si, in ultima instanta, doi vizionari: Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari, creatorii celor doua branduri. Modelele sunt similare din multe puncte de vedere. Foarte important, pretul este aproape similar.

Lamborghini este mai scumpa cu aproximativ 5 mii de euro, insa ce mai conteaza atunci cand masina se apropie de 150 de mii in varianta de baza. Ferrariul este mai rapid cu 2 zecimi de secunda in cursa spre 100 de km/h, insa diferenta nu conteaza, practic, cand sportivelor le trebuie doar 4 secunde sa atinga aceasta viteza.

Viteza de top este aceeasi, dar nici acest „amanunt” nu este relevant daca masinile ating 300 de km/h. Caii putere sau cuplurile motoarelor au valori aproape similare, cu un plus pentru Gallardo care beneficiaza de un motor V10 de 5.0 litri, fata de V8-ul de 4.3 litri al modelului 430.

Evident, survine intrebarea: care e cea mai dintre ele? Ce ati alege daca ati avea posibilitatea? 430 ofera tot ce ii trebuie unei masini de clasa ei, iar Gallardo arata bine si este la fel de rapida. Alegerea este intr-adevar un lucru generat doar de valorile fiecaruia dintre noi. Este momentul in care intervin inevitabil gusturile despre care rareori, poate din pudoare, decidem sa le comentam. "

Eu sincer,gandind la rece, dintre F430 si Gallardo as alege un M6:lol: Si asta pt ca Ferrari si Lamborghini fac masini exotice, care iti fac inima sa-ti stea in loc, au performante incredibile, dar le lipseste practicalitatea, iar la banii astia luxul, in caz ca e sacrificat, e sacrificat doar pt performante. O astfel de masina o alegi cu inima, si numele topicului ma face sa cred ca majoritatea de aici ar alege Lamborghini, inclusiv eu;)

daca tot ai adus vorba hai sa vb de ceva concret ;)

M6 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=UUfJ9...elated&search=

M6 vs F430 : https://www.youtube.com/watch?v=hkMhw...elated&search=

F430 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=HbqmDChyulE

TzuTzu77 21-05-07 17:51

ok, deci F430, M6 si Gallardo, in ordinea asta, dar la nivelul asta diferentele sunt totusi prea mici ca sa conteze in 99% din cazuri. Dupa cum am mai zis, mie personal imi place M6 pt ca (cred ca) poti sa circuli cu el zi de zi, ca si cu orice alt BMW, are 4 locuri, portbagaj, si fuge! Gallardo e o slabiciune de-a mea,dar nu cred ca as putea conduce asa ceva zi de zi....iar pt mine Ferrari...ok, ii respect performantele, traditia, etc, dar nu m-a atras niciodata cu nimic, poate doar F40 sa zic ca mi-a placut:D

silviu_fxx 21-05-07 19:39

7 Attachment(s)
Stiati ca a exista o versiune modificata de Blitz a modelului Lamborghini Diablo SV?
Motorul are 5707 cm³, este biturbo si dezvolta o putere de 1187Cp si un cuplu maxim de 1262Nm, in teste atingand o viteza maxima de 368 km/h in viteza a 5-a(numai!)

boy_wonder 21-05-07 19:48

1 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo pentru Shaq.. :lol: :lol: :lol:

EaGle 21-05-07 21:28

hai sa terminam cu Ferrai vs. Lamborghini...dak vretzi sa vb de asta deskidetzi un topic nou...fara suparare.... https://www.youtube.com/watch?v=pw50rFk0w9c
ps: Silviule ...uite reply de la scrisul semanturei tale: a fa`n culo ci vai testa di cazzo..questo sito non e fatto per prendere per il culo gli altri! ..se non cancelli subito quelli ke hai scritto lo faro notare ad un moderatore!!!

Alex-Rahova 21-05-07 22:07

phube vad ca esti in italia momentan.. patria lamborghiniurilor.. dar vad ca in afara de cateva poze luate " de pe net" ...mai nimic.
chiar asa "rare" sunt si acolo? sau nu ai avut ocazia sa pozezi vreunul.. sau sunt prea multe, cum sunt daciile logan la noi..si nu prea are rost sa faci poze?:lol:

EaGle 21-05-07 22:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 912929)
phube vad ca esti in italia momentan.. patria lamborghiniurilor.. dar vad ca in afara de cateva poze luate " de pe net" ...mai nimic.
chiar asa "rare" sunt si acolo? sau nu ai avut ocazia sa pozezi vreunul.. sau sunt prea multe, cum sunt daciile logan la noi..si nu prea are rost sa faci poze?:lol:

Italieni din zona in kre stau eu da bani pe Porscheuri (sunt cam 80 in orashul meu de 80.000 de locuitori...deci pe zi vad cam7-8 Porsche...vreo 2-3 Ferrai pe saptamana(din vreo 50), Maserati asa si asa...si in rest sunt multe M5, M6, SL (500, 66 AMG..), Lotus, Jaguar ..mai sunt 2 Rolls..park 3 McLaren si un Z8 ....problema e k multi le scoate sambata noaptea si Duminica.
Yo am vazut 5 Gallardo, 2 Countach, 3 Diablo si un Murcielago...majoritatea le am vazut in mers ....orikum..uite o poza (enu se vede prea bine, orikum e un Gallardo)

EaGle 21-05-07 22:28

las k fac un nou thread special pt cei din afara k sa posteze poze cu mashinile vazute peste hotare!!! si o sa pun acolo poze cu Ferrari, Porsche, Maserati ..etc.

Cosmin255 21-05-07 22:40

Lambo meu preferat este Diablo , mai ales mov-ul ala care din cate stiu a fost editie limitata , au fost doar cateva...12 daca nu ma insel. A doua optiune in ceea ce ma priveste este Gallardo

Bogdan_mb 22-05-07 20:29

un clip cu Murcielago, in caz ca nu la-ti vazut https://www.youtube.com/watch?v=TtZCDeQCiD8 :)

EaGle 22-05-07 20:58

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 914444)
un clip cu Murcielago, in caz ca nu la-ti vazut https://www.youtube.com/watch?v=TtZCDeQCiD8 :)

deci vrei sa zici k Nissanul e mai tare k Murci`? :lol: :lol: :lol: :lol: ...ia intra aici k sa razi: Smart vs. Ferrari

All times are GMT +2. The time now is 00:12.

- Copyright 2026 4Tuning