![]() |
Re: SuperNova,Solenza,Logan Stock
SuperNova,Solenza,Logan Stock --- fiind vorba de logan stock m-as uita la solenza care imi place cum merge,se infige destul de bine... chiar acum vineri am facut o cursa prin oras cu una si mergea bine condusa f sportiv :D
|
Quote:
|
dap tot solentza!cred k bate dulapul ala de logan fara prea mari probleme!dar acum depinde si de soferi!solenza arata si mai bine,e mai supla si parca sta mai bine pe sosea!
|
Loganu chiar ca are o forma prea patratoasa fata de celelalte modele....Solenza e mai compacta, mai stabila si cu un design poate cel mai reusit de dacia pana acum8)
|
Quote:
|
am fost in toate 3 masini,am condus decat una(daca aude politia comunala ma salta). am mers cu supernova pe teren ud.nervoasa masina, demareaza numai decat, mi se pare mai stabil decat loganul si ia virajele mai bine,franele sunt de asemeanea f bune pt o dacie.in SRN e loc si pt. pasagerii din spate si ot cei din fata.campionul la loc in habitaclu este Loganul.cea mai nereusita dintre cele 3 mi se pare solenza,pasagerii stand inghesuiti in fata(tacica-miu si q unchimiu stau inghsuiti infata).cat despre experienta voastra:-P si eu am trait pe viu 185km/h la bord q SupeNova Clima (aer conditionat oprit)-chit ca real nush daca aveam mai mult de 165-170
|
treaba sta in felul urmator .. o solenza face un logan ... si o supernova face o solenza .. a 2-a la supernova e mai lunga si aici pierde la liniutze .. la drum intins te duci bine cu solenza ;) ...
daca e vb sa vb despre condus sportiv nici una nu sta bine pe sosea .. toate consuma de rup .. etc ... eu am solenza si sunt multumit de ea .. la cat este si a fost chinuita se tine inca bine ... |
Quote:
|
Forza Solenza. Posed una si nu regret. ;)
|
Quote:
|
loganu 15dci se infige destul de bine are cuplu bun
|
Quote:
|
Eeeh nu e chiar asa, tot interiorul este schimbat la Solenza fata de SuperNova, e destul de vizibil asta. Exteriorul mai putin intr-adevar..
|
Aleg Logan .... oare dc nu se mai fabrik solentza si nova?? :-/
|
pt ca se vindeau prea bine..si sa ii forteze pe romani sa isi cumpere logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning