![]() |
Re: anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)
Quote:
nu mai imi aduc bine aminte ca nu folosesc ca nu mai am proiectore la masina:sad: :sad: |
inseamna ca e plin bucurestiu de ratati :D
oricum dubioasa treaba, ar fi trebuit sa faca si ei ca la celelalte masini buton separat. eu la punto am buton in consola separat si nu il poti aprinde accidental sau din prostie decat daca esti rau-voitor. |
Cat de panicat trebuie sa fii sa tii piciorul pe frana cand masina e OPRITA "in caz ca intra cineva in mine" ?? :lol: Da-o incolo, daca te gandesti asa... nu mai ies cu masina ca poate fac accident, sta bine in garaj, e o masura de protectie 99,9%. 0,1% este cazul in care se darama garajul peste masina :lol:
Stiu cazuri destul de grave de loviri in spate la semafor si masina nu s-a dus peste cea din fata. In mine de exemplu a intrat un matiz si nu cred ca m-a miscat mai mult de 10-15 cm. Daca e franata oricum pagubele sunt mai mari in caz ca intra un viteaz in tine. |
Păi dacă o fi intrat cu 10 km/h normal că nu te-a mişcat prea mult. Ia gândeşte-te dacă-l lasă pe unu' frânele la 50-60 km/h şi intră in tine. Văd că tu preferi să repari şi faţa maşinii după un astfel de accident.
|
adiv, eu am masina stramba tocmai la modul asta: fata / spate ca nu am tinut piciorul pe frana si a intrat un meserias in mine cu vreo 40-50 km/h. Daca eram cu ea infranata, poate nu mai trebuia sa repar si fata...nu? Nici eu nu tin piciorul pe frana la semafor, dar din lene...
|
Sau poate ca daca aveai piciorul pe frana aveai masina facuta Hatchback si aveai mai mult de reparat la spate...si socul impactului era mai mare asa ca si gatul tau avea mai mult de suferit (nu cred ca avem toti pe masini tetiere active)
si eu sunt de aceeasi parere ca daca pleci panicat de acasa...daca se intampla nu stiu ce... ca daca intra unu in mine ...mai bine nu mai pleci sofatul e o placere...chiar daca cei din jurul tau il vad ca un teren de razboi(mai ales traficul din BUC)tot trebuie sa te bucuri de el |
Nu a zis nimeni nimic de a pleca panicat de-acasă, dar deh, aşa e românul... dacă mă înţep cu un ac, până la prieteni se aude că sunt deja pe moarte din cauza asta. Şi tot ca tot românul o vedeţi şi voi acum: să vă fie numai vouă bine, nu şi celor din faţa voastră. Dacă ai ţine piciorul pe frână poate ai salva viaţa vreunui copil aflat pe scaunul din spate al maşinii din faţa ta, nerupându-i gâtul. Ştiu, e greu să te gândeşti şi la alţii, dar dacă am face-o cu toţii să vedeţi ce bine s-ar circula in România.
|
si eu ma gandesc la altii...ma gandesc la cel din spate sa nu ii rup ochii cu franele mele (asta doar noaptea) ca daca a fost baiat bun si nu m_a lovit si tot nu mi_a omorat copilul de pe bancheta din spate...macar atata lucru sa fac si eu pt el
|
Nu de puţine ori nu depinde de cel de la volan. Defecte ale maşinii pot apare oricând şi la orice maşină şi nu toţi reacţionează (frâna de mână, ocolit), se mai şi sperie şi o ţin tot drept.
|
hai ca o cam dati in sf-uri... care sunt sansele ca la o coloana de masini aflate la stop sa vina un dobitoc care sa te loveasca atat de tare incat sa lovesti si masina din fata... cel mai bine daca tot e vorba ti piciorul deasupra pedalei de frana si cand auzi bang apesi si pedala :))
prin cj nu prea am intalnit masini cu lampile de ceata aprinse... sau poate nu m-au deranjat... mult mai mult ma deranjeaza farurile care se mai intampla sa imi bata exact in oglinzile laterale si sa ma orbeasca.. chiar de aceea obisnuiesc ca in zonele unde stau mult la stop sa circul doar cu proiectoarele de ceata (se afla mult mai jos si nici nu sunt asa de puternice, deci nu orbesc pe nimeni) |
haha...nici nu iti poti imagina...cunosc cazuri in care smecheri cu masini straine lovesc autohtone din spate si se lasa cu mortaciuni...asa ca...fiecare cu stilul lui de mers
|
ma voi ati auzit de povestea aia cu dropul de sare ??? ca tare se mai potriveste la voi jur
si sincer mai degraba prefer sa schimb barile fata spate decat sa schimb tot spatele pt cei care sunt atat de grijuli pt cei din fata lor pe mine unu sincer ma doare-n .... de cel din fata daca umbla cu un copil mic sa ii cumpere un scaun special si nu o sa mai aiba pb iar referitor la frana eu cred ca e bine sa o folosesti ca presupun ca daia a si fost inventata ca sa fie folosita nu sa fie acolo de forma |
Quote:
|
[QUOTE=RA_2fast4u;897382]hai ca o cam dati in sf-uri... care sunt sansele ca la o coloana de masini aflate la stop sa vina un dobitoc care sa te loveasca atat de tare incat sa lovesti si masina din fata... cel mai bine daca tot e vorba ti piciorul deasupra pedalei de frana si cand auzi bang apesi si pedala :))
asa ma gandeam si eu...care sunt sansele? :lol: pana am patit-o, la nici 2 luni dupa ce luasem masina, nou-nouta...spate infundat si fata sifonata, din cauza unuia neatent. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning