![]() |
Re: Machete in lucru bucuradrian79
3 Attachment(s)
[QUOTE=DoruD;5795873]Daca nu ma insel blocul motor, chiulasa si baia de ulei erau din aluminiu deci nu erau cromate si trebuie sa primeasca "aluminiu" care nu este nici bronz si nici crom sau nichel.
Poti face capacul chiulasei rosu sau negru iar daca scrie pe el "Lancia" sa ramana aluminiu. De aemenea trompetele carburatoarelor orizontale ar putea fi vopsite in alta culoare. Daca ai filtru de aer montat pe carburatoare atunci culoarea este neagru. Galeriile de evacuare nu sunt crom ci pot fi albe, daca sunt facute din teava usoara, sau putin ruginite daca sunt din fonta. Motorasul... |
Multumesc pentru poze.
Motorul cred ca poate ramane asa cum este si se intervine usor pe el pentru accentuarea detaliilor. Cand ajungi la motor vorbim la concret. Am vazut ca ai capacul chiulasei vopsit in doua culori. Motorul exista si in realitate Evident capacul poate fi si rosu. Depinde cum iti place si cum "da" mai bine. Rosu este rosu, culoarea de competitii a italienilor, dar un capac bicolor este inedit. Eu as gandi muuul inainte sa aleg. Interesante sunt amandoua: rosu = traditie, bicolor = inedit. Cred ca pozele sunt o buna sursa de inspiratie pentru celelalte elemente din compartimentul motor. Mai pe seara am sa pun o poza cu masina mea la 1:24, motorul evident, pentru comparatie. Nu am vazut cum se deschid usile, ma refer la pozitia cand sunt deschise dar banuiesc ca mult mai aproape de real decat la modelele 1:24. Spoor! |
Link-urile catre alte site-uri sunt interzise. Poti pune poze direct.
|
Ok, am inteles, dar mai mentionez sau nu sursa, ca sa fie legal?
|
7 Attachment(s)
Motorul inainte si dupa....
|
Plina de valuri..
De ce ai tinut macheta asa mult in decanol? Spor la treaba! |
Quote:
Intradevar nici eu nu sunt 100% multumit de rezultat dar inca sunt in procesul de asimilare si de invatare in cea ce priveste modelingul.....urmeaza mici retusuri la motor si niste poze mai clare la lumina zilei. |
Motorul arata bine!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning