![]() |
Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale
Chestia cu pretul pieselor la service e relativa:sint unii care au preturi duble...la mine in oras preturile sint superdecente,nu m-am plins niciodata...platesc la revizii mai putin decit un clio in bucuresti.
Pe undeva pretul mai scazut se reflecta si in calitatea materialelor/fabricatiei.Cine vrea poate merge spre marci premium insa nu prea-i tine buzunarul pe toti...masina daca nu aduce bani e bine sa fie ceva mai ieftina. Eu constat o scadere a calitatii la marcile non-premium,concomitent cu globalizarea imaginii marcilor.S-a ajuns sa nu mai recunosti modelele unei marci decit dupa dimensiuni. Revenind strict la subiect cred ca Laguna vrea sa para altceva decit a fost si anume un hatchback de familie.Seamana si cu citroen,si cu alte marci... Multe gadgeturi noi ale reno au fost preluate de alte marci. Poate nu o sa arate asa,poate a fost un exercitiu de testare a reactiei publicului insa mai e o saptamina pina la prezentarea oficiala.Asteptam. |
2 Attachment(s)
se pare ca aceasta va fi noua laguna 3..
|
Ineriorul pare ok totusi la caroserie au cam pecit'o,botul mi se pare de kk,inca arata a masina frantuzeasca...schimbari in bine am vazut in schimb la fiat prin bravo,linea si grande punto.
|
mi se pare ok masina la exterior, interiorul e chiar frumos, iar dotarile sunt sigur ca vor fi de top ;)
|
Quote:
|
Chiar ca e urita...dar e un lucru bun sper pentru mine cind voi vinde masina peste 2-3 ani...
Cit despre dotari de top,si actualul model este mai mult decit dotat...as putea spune ca la o echipare superioara nu mai ai ce pune din optionale decit trapa si navigatia. Poate vor umbla la calitatea materialelor. |
21 Attachment(s)
In sfarsit au aparut poze cu noua Laguna:
|
Quote:
Farurile acelea din spate, poate ca or avea o importanta dupa modul de asezare, dar mie nu-mi prea plac. Alt lucru care nu-mi place este dispunerea geamurilor laterale, sunt mai ridicate in fata. |
In spate sint stopuri si nu faruri...
|
s'ar putea sa par ciudat dar mie imi place. cel mai mult imi place asta break.:D
|
aceasta laguna este mai degraba un facelift imbunatatit la versiunea veche....spatele este oarecum asemanator......la fel si fata, dar aici sunt unele diferente mai mari.....
o chestie imi da batai de cap......cat costa nene?? oricum...dak ii peste 30000....iti iei un passat high-line echipat binishor.....si ii si mai fiabil si mai ieftin la consumabile si revizii..... |
Nu are cum sa coste 30000 nici DDP...cea mai scumpa varianta eu o estimez la 22-23000 euro.Passatul e mai scump cu cel putin 4000 euro la aceeasi dotare.Si oricum ce s-a vazut pina acum e varianta de top...in ro s-ar putea sa nu existe aceasta versiune.Vb din experienta proprie.
|
nu aveti preturi inca?????
astept si eu ceva daca vreti sa le postati!!! |
amandoi vorbiti prostii...nu comparati ce e pe piata romaneasca. si replica cu passatu e de toata jena...vorbe de umplutura adica.
acum revenind la acest model. fata seamana cu un broscoi :D imi place cum se zice ca seamna cu nustu ce. nu seamana cu nimic. e linia reanoul, fluid, propusa de un concept acum vreun an-doi parca...interiorul are un design MULT peste o gramada de nemtoiace...exteriorul e extravagant, dar totusi ciudatel. |
ciudatzenia reno loveste din nou ... arata ... interesant :-P ... sa vedem si sub ce forma va ajunge in Ro (oare o sa o aduca iar doar cu jante pe 16"??)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning