Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Amenzile noastre... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4045-amenzile-noastre.html)

DnI 08-04-05 15:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
VLD`ule ati avut noroc aseara ca alt`fel mai postati o amenda aicia :lol: :lol:
ati plecat la timp...

Cam la cat timp dupa ce am plecat au venit shi dusmanii?

aro alb cu girofar la 1 min dupa...

AlecsRo 08-04-05 15:58

ala se plimba pe acolo mai devreme.. am intors eu in mijlocul intersectiei exact in fata lui :D .. m-am mirat ca n-a zis nimic..

Vyruss 08-04-05 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AlecsRo\"
ala se plimba pe acolo mai devreme.. am intors eu in mijlocul intersectiei exact in fata lui :D .. m-am mirat ca n-a zis nimic..

Shi eu am dat cu marsalierul din intersectie pana la shogun pe langa el shi nu a comentat nimik, La shogun m-am mai bagat shi pe bamda a 2-a shi m-am oprit :lol: Aia erau de la ordine publica. :lol: Iar imi luam amenda de 25.000 :lol:

AlecsRo 08-04-05 16:16

stai linistit ca aveam eu vreo 15.000 la mine si-i dadeam spaga si ne scoteam :lol:

Vyruss 08-04-05 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AlecsRo\"
stai linistit ca aveam eu vreo 15.000 la mine si-i dadeam spaga si ne scoteam :lol:

Eu am vrut sa le dau 100.000 dar nu au vrut :lol:

DnI 08-04-05 16:42

haideti ca o dam in offtopic pe aicia ! :D

Dan98 14-04-05 04:34

~ 16 milioane impozit anul trecut. amenzi circulatie. no comment mai departe :-) estimez cam 70-80% radare, restu amenzi pentru neprezentare de acte, folii. pentru centura n-am luat niciodata. sa fie tigani sa-mi dea pentru centura

Psycho 14-04-05 21:51

cine e din cosntantza .. shtie mashina un espero cu nr GNT ...

pe undeva p la calarashi omu a ramas fara carnet .. l`a prin in localitate .. cu 210 .. IN FRANARE ... :D ... daca nu il shtitzi o sa`l vedetzi pe 30 aprilie la mare la legale :))

ffocus 22-04-05 12:01

2 Attachment(s)
ma uit pe geam...nimic...ma uit peste 10 min...amenda in geam...doar eu....aceleasi masini acolo....PUR SI SIMPLU ABERANT

sa le dau la *** :pelvic_th

nu'sh ce dracu de ghinion am...alta data in drum spre ploiesti...ma jur ca eram 4 masini care mergeam cu aceeasi viteza...am si vazut radaru...mai mergem putin....il lasa pe ala din fata cu octavia sa treaca si imi face semn sa trag pe dreapta...DECI ALA CU OCTAVIA ERA IN FATA MEA...bla bla...\"ati rulat cu 73 in localitate...**** mea...si ii zic....\"bine domne dar eram 4 masini cu acceasi viteza\"...si el zice...\"pai pe cineva trebuia sa oprim!!!????!?!!?!?\"

tot respectul pentru brigada de politie rutiera :no:

Psycho 22-04-05 12:30

da ailaltzi n`au !! d c ??

luca 22-04-05 12:55

Pai la ei nu scrie Racing pe parbriz :lol: :lol: :lol:

alex_maxx 22-04-05 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Pai la ei nu scrie Racing pe parbriz :lol: :lol: :lol:

...good point !!!..se vede k au ceva cu noi ..asta e clar!!

needBrain 23-04-05 22:01

cum mah psycho?ca io l-am vazut prin orash

Psycho 24-04-05 12:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
cum mah psycho?ca io l-am vazut prin orash

nu cred .. cred k ai vazut mashina ... e o diferentza :) ...

spederr si daca scrie racing ce ???

Dark_Skyrider 25-04-05 17:25

Prima mea amenda mi-am luat-o ieri dupa masa.
Am mai plecat cu un prieten, fiecare cu masina lui, pana la Curtea de Arges, eu stau intr-un sat in apropiere.
La intrarea in Ages, ca nici odata, aglumeratie!
Prietenul asta al meu, bucurestean idiot, a luat-o pe contrasens, shi eu ca tzaranul dupa el. Nu mergem noi nici 200 m ca ne trage politia pe dreapta.
- Actele la control va rog. Unde va grabiti asa?
- Ma duc pana la farmcie ca e bunica foarte bolnava, spun eu sigur ca o sa scap.
- Si dumneavoastra (il intreaba pe celalalt)?
Nu inteleg ce facuse asta ca era tot rosu la fata si tremuta usor
- Fac pe mine si ma grabeam sa ajung la o toalta.
Politistul zambeste si ii intindee actele.
- Vedeti ca e o benzinarie cam la 1 KM.
Asta se urca repede in masina si pleaca in directia indicata de politist, iar politistul se intoarce la mine si zice:
- Faza cu bunica nu mai tine.
Pana la urma am scapat doar cu 250000 pt centura, ca i-am fost simpatic

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning