![]() |
Re: Masini si discutii din Vatra Dornei
incepe cu M si se termina cu 3....;)) nu fac pretentzii prea mari ...ma multumesc cu E30 :) ...asta e visul meu
|
Quote:
|
Se va indeplini asta cand va ramane si Tiriac fara bani :(
|
2 Attachment(s)
Lume lume se vinde una Bucata Vw Passat 1.9 TDI 131Cp, full fara navigatie
PRET 13 500E |
Servus baieti,. Care mai e viata p-aici? Auzi Yobule isi vinde Marius masina. Pacat ca e frumoasa rau. Oricum in curand ceva poze noi. Si e o idee buna sa ne prezentam noi si masinile noastre.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si inca ceva poze. Multe cu masina mea.
|
2 Attachment(s)
|
|
hm,,,frumoase masini pe aici..imi plac.. sa le stapaniti cu placere si la tot mai multi cai :D
|
Primul pas in organizarea unei curse a fost facut. Am vb cu directoru ziarului si a televiziuni locale pt a ne sprijini. Va mai astept cu propuneri si idei.
|
Trebuie neaparat sa vorbiti cu Politia Locala pentru a va sprijini,fara ei nu cred ca o sa puteti..bafta multa!
|
Quote:
|
Lume, lume cica s-a pus militia pe mine. Vor sa ma lase pieton!!!(bulangii) sa le-o trag. Acum sa vreau sa vb cu ei de cursa si nu pot. Da mai sunt si alti. Apropo nu aveti careva folie de pus pe nr de inmatriculare ca sa nu iasa la radar???
|
:D :D :D :D :D Chiar asa???????? Nu pot sa cred. Atunci cand erai la Foresta te-a prins radaru asa-i? Daca ajung sa te vad purtand centura si sa semnalizezi la fiecare curba si restu am sa mor de ras.
:2gun: :chainsaw: Let's shout the cops :2gun: :chainsaw: Da tu nu te faci militian??? Ca parca asa stiam eu |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning