![]() |
Re: jenti intoarse
se ia garda d tine si daca pui cauciucuri mai late p jantele normale ........ deci in concluzie oricum ei nu se ia d jante ci de dimensiunea cauciucului......... pai daca va este frica dc va mai bagati sa faceti modificari?
|
nu se ia nimeni d jante...... mai ales daca folosesti cauciucurile normale k ei nu au treaba cu jantele. p ei ii deranjeaza daca calci cu o suprafata mai mare asfaltul........ mie unu nu mi se pare normal k daca folosesti gume mai late ai mai multa stabil;itate si mai multa siguranta la franare
|
in talon ai marimea lor, daca pe cauciuc este mai mare atunci vei avea probleme cu ei, in rest nu se vor lua de tine.
|
OK ms.Eu vreau sa fac cateva modificari dar nici sa se ia scamatorii aia de mine de cateori ma vad pe strada
|
in talon zice de jante numa de marimea lor 13'' nu zice de care sunt poti sa iti pui ,numa cauciucurile conteaza mai mult pt capetele de creta
|
Dupa cate am inteles eu cu service-ul asta de la diham e cam pericol,deoarece jantele iti ies in functie de alcolemia celui care le face.Ashea k orientatziva,Nu zic k am patzit-o eu,dar am auzit altzii.Oricum si eu o sa ajung p-acolo da o sa ma uit mai intai la ala.
|
frumoase jante dar daca pui greutate nu iti freaca la aripi
|
tin sa va anunt ca am intrat in posesia a doua jante dublate cu tot cu cauciucuri; cauciucuri de 205 :lol: .abia astept sa le pun pe masina.o sa pun si poze cu rotile in zilele urmatoare .
|
1 Attachment(s)
uitati aici janta 8jx14' pe dacia mea....... cauciuc 185/65/14 normal.....care arata cam nashpa.....tre sa-mi iau niste ZR-uri
|
@!Choco: Spune-mi si mie: cum ai facut trecerea la 4 prezoane? Flanse sau butuci si fuzete de R18? Am si eu niste jante pe 4*100, ET35, 15" etc... ai inteles unde bat ;)
|
vand jeti de canada ...daca vreti sa le intoarceti,,arata mai bine...sau dau la schimb cu modelul nou.... ;)
|
Canada super balon sau normale?
|
normal...
dar de preferabil ...le dau la schimb... ;) |
Pe mine, totusi, nu ma ajuta nimeni?!
|
Siconi, sunt "n" topicuri despre trecerea la patru prezoane, de ce nu cauti si astepti un raspuns aici, nimeni nu o sa-ti rasp la o intrebare fff veche la care s-au dat deja raspunsurile... Cel mai ieftin e sa pui flanse, la un strungar bun te rezolva intr-o zi, daca vrei mai multa siguranta schimbi butucii pe spate cu unii de Renault(Fuego, 18, ce gasesti) iar pe fata e poveste lunga, cauta prin alta parte...
villy02ats daca gasesti jante de care vrei tu imi faci un pret la canadienele tale super balon si discutam. Pui o poza doua, sa imi fac o idee, sa stiu daca merita sau nu sa imi bat capul... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning