![]() |
pai .. o sa fiu atent pe topicul asta.. si .. o sa vin cu michael / speeder / alex / bishop depinde care vrea.. daca vrea.. oricum .. se gaseste cineva.. va asteptam .. la un party/suc :) vedem noi :P aveti grija.. pe drum
|
apropo salutari si lui michael :)
|
pai cred ca el vine :) deci o sa ai ocazia sa-l saluti live..
so .. ne spuneti cand si cum .. si .. noi ne .. conformam |
so, eu apar in bucureshti cu getzalau' sambata dimineata impreuna cu Sinner, Odin ! vrrrrrrruuuuuuuummmmmm :D
|
aha ... pazea ca vin moldoveniiiiii .............. :)
|
eu vin cu getzu.. continui cu tico.. si plec cu getzu :) ne vedem la semafor :p
|
vedeti ca a gasit Gratzian cazare destul de mokka si se merita doar pt. dormit, eg. 4 paturi 920 mii >> https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...ad10795#155224
anuntati care e interesat ... |
corectzie la ceea ce am scris mai sus: vin cu restu grupulu vineri seara, tot cu vrrruuummm :D
|
Drum bun baietzi si la dus si la intors....Have Phun in Bucale!! Sa`mi aducetzi si mie o bucata de bordura de pe acolo,eventual ceva asfalt.In rest numai de bine la totzi cei din Bucuresti!.....din partea lui SINGUREL(CRyS)
|
Bene, am ajuns in orash, dupa niste suprize placute pe drum (cine a fost stie :P), tuning show a fost misto per ansamblu, masini k lumea, organizatorii de treaba, Gratzian ne-a ajutat si el mult (multumiri celor mai sus mentionati :D ). Din nefericire jurizarea si nerespectarea programului orar de la sfarsit a dat multe peste cap (mai ales pt. cei din alte orase), dar asta este, nimic nu e perfect. Succes in continuare !
|
Vrem mai multe datalii...ce s`a intamplat...cum atzi petrecut?Ne lasatzi asa in ceatza :cry: ..... macar asa.acolo..sa stim si noi ce`am pierdut :cry: :cry:
|
e prea mult de zis pe forum ... vino la intalniri si o sa afli ;)
|
uhhhh...si pe cand.....va intalnitzi asa ca sa povestitzi??sa auda si urechile mele?Cine a pozat?sau filmat din voi?Imi poate da si mie...pe cd...dvd..orice..suport sau pe hdd??..raman dator :P
|
Fordul Mondeo din Vaslui a luat locul 2 la sonorizare ... si la aspect e bestiala masina :)
|
Are multimedia beton Mondeo ala, n-am ce zice, da clasa. La exterior insa nu sunt inebunit dupa el, e dragutz, dar nu e de exceptie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning