![]() |
Re: opel kadett 1.4i (under construction)
ar fi dat un aspect de clean look...
dar, dak vrea bara pe spate ca cea din prima poza, va strica toata bara... cred ca o sa fie bn si asa |
primul kdett facut frumos ,..... felicitari frate:).... ceva motor mai serios?
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
spoilarul fata gata de pus pe masina:-) :-) :-) (mai am de montat plasa,nu e toata)
|
pai locul numarului din haion nu se umple cu chit, ce meserias tembel ti-a zis asta? :shock: :weirdface
acolo se sudeaza tabla, in puncte, si gata..k la shaved door handles :wink: pacat k ai ratat okazia din cauza unor necunoscatori..acuma e prea tarziu cred...sa strici vopseaua nush dk merita :( eu zic sa nu pui piele..iarna vei muri d frig..vei inghetza, iar vara ti se vor prajii oole..si spun asta pt k stiu cum e, prieteni care au avut, unii si-au schimbat scaunele de piele cu altele cu material, unii si-au pus huse normale peste..si unul chiar avea incalzire in scaune si s-a imbolnavit iarna de la tzugul din scaune :???: cel putrin vara nu poti combate caldura chiar dk ai clima..pielea ti se va lipi de scaun... parerea mea ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
banuiesc k interiorul o sa fie cu negru si rosu..k restul masini nu?oricum..iese super tare...
|
am si eu pe kadett, tot asa, piele la scaune, si pe bancheta...iar, vara, stai 5-10 minute si incepi sa transpiri ca porcu...:|
am vb cu cnva, sa le schimb, sa pun recaro sport :| btw, de unde ai luat spoileru fata si cati bani? |
2 Attachment(s)
la comanda la craiova 3 mil da mai ai u de muncit la el gramada
k altfel e varza,numai gaurele.app nustu dak ati obs dar am reusit sa pun kpota pe telescoaape pana la urma,era mai greu k nu rezista tabla suportilor,se indoia dar s-a rezolvat. |
foarte tare ideea... cum ai facut sa nu se indoaie?
kt despre bara fata, ce mai e de facut la el? nu se aseza pe suporti? hai detaliaza...:P kadettu tau o sa iasa...bestial...ai gusturi si idei bune |
Quote:
2. bara fata cand vine vine simpla,exact ca atunci cand o da jos de pe matrita,cu gropi,denivelari si tot tacamul pe ea,extrrem de poroasa si trebuie incarcata prin gauri cu chit de fibra de sticla,dupa care imbracata in sprit chit frecata,iar operatiile astea trebuie repetate d 5-6 ori pt k bara sa iasa coala de hartie.In al doilea rand trebuie sa ii confectionezi niste suporti pe interior(asta in cazul in care nu dai gaura in ea si in aripa si prinzi cu surub, k taranii) suporti vin prinsi pe bara in nituri,capetele niturilor vin polizate si facute sa nu se vada nimik pe exterior,pt un aspect cat mai placut.In al ttreilea rand pt a nu vibra pe masina si a avea ocazia sa crape, lateralele trebuiesc rigidizate de masina(asta am facur-o printr-o teava de aluminiu,tesita la capete si montata intre lonjeron,pt k acolo am avut cum sa prind teava si tlateralele barii. Asa am rigidizat si pragurile de masina pt a nu vibra si a nu se sparge.dupa cew am prins niturile pe sus si pe laterale ,venind automat la pozitie pe dedesupt am facut 5 table indoite si cubate dupa cum cerea pozitia si le-am prins de pragul original al masinii si cel fals.aacum pot sa balansez masina tragand si impingand de prag fara k el sa crape. maine cred k masina o sa prinda culoare;) maine poze cu masina vopsita,asta dak o sa aiba tata timp sa imi dea cu pistolul pe ea;) |
da cata munca a fost la bara asta fata.... numai frecatu ala te scoate din minti... si aia macar puteau sa faca si ei ceva nu sa o trimita cum iese din matrita...
|
asta e in fine acum plec la atelier la masina si dupa masa cand vin o sa aveti poze cu masina vopsita:)
|
let's see :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning